Ζοάο Φέλιξ: «Ήταν κάτι σαν ανακούφιση για όσα πέρασα, ειδικά το περασμένο καλοκαίρι»

Ζοάο Φέλιξ: «Ήταν κάτι σαν ανακούφιση για όσα πέρασα, ειδικά το περασμένο καλοκαίρι»

Ο Ζοάο Φέλιξ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του και αυτό δεν άρεσε στους φιλάθλους της Ατλέτικο, αλλά ο ίδιος έσπευσε να δικαιολογηθεί.

Ο Ζοάο Φέλιξ σκοράροντας απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκει, έδωσε χθες στην Μπαρτσελόνα τη νίκη με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ολιμπίκ Λουί Κομπανί», στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της LaLiga.

Ο 24χρονος Πορτογάλος επιθετικός, που αγωνίζεται δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ και αυτό δεν άρεσε στους φιλάθλους της Ατλέτικο, αλλά ο ίδιος έσπευσε να δικαιολογηθεί:

Διαβάστε επίσης: H απόλυτη φαρσοκωμωδία του VAR στο Βόλο (pics)

«Ηταν αυθόρμητο, πάνω στην ένταση του αγώνα. Ήταν κάτι σαν ανακούφιση για όσα πέρασα, ειδικά το περασμένο καλοκαίρι. Οι άνθρωποι κοντά μου ξέρουν τι πέρασα και σήμαινε ακόμη περισσότερα για αυτούς», τόνισε ο Πορτογάλος φορ, που έφτασε τα πέντε γκολ στη σεζόν με την «Μπάρτσα», και συμπλήρωσε:

«Εχω καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά στην Ατλέτικο. Δεν υπάρχει καμία κακία, τους αγαπώ και ελπίζω να πάνε καλά. Άλλωστε περνούσαμε μαζί περισσότερο χρόνο από ό,τι με τις οικογένειές μας», αποφεύγοντας να μιλήσει για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον οποίο έχει κακές σχέσεις: «Δεν τον συνάντησα», αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους μετά το ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ