Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 4-1: Σόου κορυφής στο «Μπερναμπέου»

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 4-1: Σόου κορυφής στο «Μπερναμπέου»

Η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 4-1 τη Βιγιαρεάλ και ανέβηκε στην κορυφή της La Liga με ματς παραπάνω από τη Χιρόνα. Σοβαρός τραυματισμός για Αλάμπα στο πρώτο ημίχρονο.

Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή για τη Ρεάλ! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι διέλυσε με 4-1 τη Βιαγιαρεάλ στο «Μπερναμπέου» για τη 17η αγωνιστική της La Liga και περιμένει το αποτέλεσμα της Χιρόνα με την Αλαβές τη Δευτέρα (18/12) για να δει αν θα παραμείνει στην πρώτη θέση. Στα αρνητικά ένας ακόμη σοβαρός τραυματισμός για τους Μαδριλένους καθώς ο Νταβίντ Αλάμπα αποχώρησε με πρόβλημα στο πρώτο μέρος και υπάρχουν φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Διαβάστε επίσης: Και πώς να μην είναι με την πλάτη στον τοίχο ο Γιοβάνοβιτς: Ο Παναθηναϊκός καταρρέει…

Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και αφού έχασε κάποιες μικροευκαιρίες, είδε τον Μόντριτς να βρίσκει δοκάρι στο 23′ με σουτ. Δύο λεπτά μετά ο Κροάτης έβγαλε ασίστ για τον Μπέλινγκχαμ που με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 33ο λεπτό ο Αλάμπα γύρισε το γόνατό του και αποχώρησε υποβασταζόμενος προσθέτοντας ακόμη ένα πρόβλημα για τον Αντσελότι. Στο 37′ ο Ροδρίγο έκανε το 2-0 με πλασέ.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Βιγιαρεάλ μείωσε σε 2-1 με τον Μοράλες (55′), αλλά η Ρεάλ απάντησε με δύο γκολ. Στο 64′ ο Ντίαθ έκανε το 3-1 με ωραίο πλασέ και στο 69′ ο Μόντριτς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 με πέναλτι.

Ρεάλ: Λούνιν, Αλάμπα (35’ Νάτσο) Ρίντιγκερ, Μεντί, Βάθκεθ, Μόντριτς, Κρόος (79’ Τσουαμενί), Βαλβέρδε, Ντίαθ (84’ Χοσέλου), Μπέλινγκχαμ (78’ Σεμπάγιος), Ροδρίγο

Βιγιαρεάλ: Γιόργκενσεν, Αλμπιόλ, Μαντί, Αλτί, Καπού, Παρέχο, Πεδράθα, Μπαένα (30’ Τεράτς), Μοράλες (79’ Μπρέρετον), Ακομάς (75’ Τριγέρος), Χεράρδ Μορένο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ