Χιρόνα – Αλαβές 3-0: Σκορπάει τρόμο και δεν αφήνει την κορυφή

Χιρόνα – Αλαβές 3-0: Σκορπάει τρόμο και δεν αφήνει την κορυφή

Προσφέροντας ακόμη μία ποδοσφαιρική παράσταση η Χιρόνα διέλυσε με 3-0 την Αλαβές και επανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας δεύτερη τη Ρεάλ.

Πω πω πω μία Χιρόνα! Η ομαδάρα του Μίτσελ δεν σταματάει πουθενά και μετά τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, διέλυσε με 3-0 την Αλαβές στο «Municipal» για τη 17η αγωνιστική της La Liga, επιστρέφοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στο -2 η Ρεάλ, στο -9 πλέον η Μπάρτσα που χάνει διαρκώς έδαφος.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με μία κεφαλιά του Ντόβμπικ στο 9′, με τον Ουκρανό να ανοίγει τελικά το σκορ στο 23′ όταν πήρε το ριμπάουντ από σουτ του Κόουτο και με νέα κεφαλιά έκανε το 1-0. Η Αλαβές ήταν ακίνδυνη, η Χιρόνα κυνική και στο 42′ έφτασε και στο 2-0 με ωραίο σουτ του Πόρτου.

Διαβάστε επίσης: Έκανε το αυτονότητο ο Καρβαλιάλ…

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα, έχασαν δύο καλές ευκαιρίες με Μαρίν και Γκεβάρα, αλλά δίχτυα βρήκε και πάλι η Χιρόνα. Ο Κόουτο κέρδισε πέναλτι, ο Ντόμπικ εκτέλεσε εύστοχα και έγραψε το 3-0 στο 59′ τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς.

Οι Καταλανοί δεν σταμάτησαν μετά το τρίτο γκολ, έψαξαν να βρουν και άλλο, αλλά δεν τα κατάφεραν, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε του ματς. Αυτό γιατί στο 86′ ο Ντουάρτε με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής για την Αλαβές.

Χιρόνα: Γκατσανίγκα, Νταβίντ Λόπεθ (79’ Αρνάου), Μπλιντ, Γκαρσία, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Γιαν Κόουτο (79’ Χουάνπε), Αλέις Γκαρσία, Πόρτου (63’ Βάλερι), Μαρτίν (73’ Σολίς), Σάβιο (63’ Πάμπλο Τόρε), Ντόβμπικ.

Αλαβές: Σιβέρα, Ντουάρτε, Γοροσαμπέλ (74’ Σόλα), Τενάλια, Χάβι Λόπεθ, Γουρίδι (60’ Αμπντέ), Μαρίν, Μπλάνκο (77’ Μπεναβίδες), Γκεβάρα, Ριόχα (60’ Χάτζι), Ομοροντιόν (74’ Κίκε Γκαρσία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ