H Mπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρίνγουντ

H Mπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρίνγουντ

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα είναι πρόθυμη να αγοράσει τον Μέισον Γκρινγουντ ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χετάφε

Ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό στη Χετάφε και ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα Sun, η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην αγορά του 22χρονου άσου, καταβάλλοντας 45 εκατομμύρια ευρώ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία και ανήκει. Μάλιστα, οι Καταλανοί σκέφτονται να δώσουν στον Γκρίνγουντ την φανέλα με το νούμερο «10» προκειμένου να δελεάσουν τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε επίσης: Φάκελος Ολυμπιακός: Το πρώτο μισό της σεζόν, η κατάρριψη του «μύθου» και το μεγάλο όπλο

Ο Γκρίνγουντ, τα πηγαίνει εξαιρετικά με τη φανέλα της Χετάφε και δείχνει να ευχαριστιέται την εμπειρία του στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπου έχει καταγράψει 15 συμμετοχές με απολογισμό 5 γκολ και 4 ασίστ.

Να θυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο του 2022, ο Γκρίνγουντ είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού και σωματικής κακοποίησης από την σύντροφό του, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον θέτει εκτός ομάδας μέχρι να κλείσει η υπόθεσή του από την δικαιοσύνη. Η ιστορία αυτή άφησε πίσω στην καριέρα του τον Άγγλο, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι αθωώθηκε από τον εισαγγελέα του Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ