Δεν πάει στο Copa Africa με την Τανζανία ο Σαμάτα

Δεν πάει στο Copa Africa με την Τανζανία ο Σαμάτα

Ο Αλί Σαμάτα δεν θα βρεθεί τελικά στο Copa Africa με την Τανζανία, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να παραμένει στην Θεσσαλονίκη

Μια αρκετά ευχάριστη εξέλιξη είχαν σήμερα (31/12) στον ΠΑΟΚ καθώς ο Αλί Σαμάτα έμεινε εκτός της τελικής 25αδας της Τανζανίας για το Copa Africa, με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί να λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου του Βορρά τον Ιαναουάριο.

Ο 31χρονος επιθετικός αν και είχε κληθεί, αρχικά, στην προεπιλογή του ομοσπονδιακού του προπονητή, Αντέλ Αμρούς, και θεωρούταν δεδομένη η παρουσία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη με την εξέλιξη αυτή να δημιουργεί αρκετά ερωτηματικά και στα μέσα της πατρίδας του, αφού ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από τους πιο παλιούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές της Τανζανίας.

Διαβάστε επίσης: Με… κεκτημένη ταχύτητα από το Βερολίνο ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη

Βέβαια, το γεγονός αυτό είναι θετικό για τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τανζανού επιθετικού μέσα στον Ιανουάριο, όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει σημαντικά παιχνίδια, όπως είναι τα ντέρμπι με τον Άρη και τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι ο Σαμάτα δεν είναι ο βασικός επιθετικός των ασπρόμαυρων, ωστόσο έχει βοηθήσει αρκετά κυρίως προερχόμενος από τον πάγκο. Μέχρι τώρα, ο Τανζανός έχει σκοράρει 3 φορές κι έχει μοιράσει 2 ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ