Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-3: Δεν σταματούν πουθενά οι Καταλανοί

Χιρόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 4-3: Δεν σταματούν πουθενά οι Καταλανοί

Η ασύλληπτη πορεία της Χιρόνα συνεχίζεται, με τους Καταλανούς να νικούν και την Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 4-3, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή παρέα με τη Ρεάλ.

Τι να πει κανείς για αυτή τη Χιρόνα! Οι Καταλανοί είναι ασταμάτητοι και αυτή τη φορά το επόμενο θύμα τους ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης, της οποίας και επιβλήθηκε με σκορ 4-3 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της La Liga και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, παρέα με τη Ρεάλ.

Σε ένα τρελό παιχνίδι με επτά τέρματα, οι γηπεδούχοι σκόραραν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα και έφυγαν με ένα τεράστιο «τρίποντο» που τους φέρνει στους 48 πόντους, όσους και οι «μερένχες» που νωρίτερα είχαν νικήσει τη Μαγιόρκα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… τρελό καθώς επιτεύχθηκαν πέντε γκολ! Ο «χορός» άνοιξε στο 2′ με τον Βαλέρι να κάνει το 1-0 για τη Χιρόνα, η απάντηση όμως ήρθε άμεσα από την Ατλέτικο με τον Μοράτα στο 14′ να κάνει το 1-1. Οι Καταλανοί πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων μέσα σε 13 λεπτά. Με τον Σάβιο (26′) για το 2-1 και τον Μπλιντ (39′) για το 3-1. Οι «ροχιμπλάνκος» μείωσαν με τον Μοράτα σε 3-2 στο 44′, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ισπανός φορ είδε να ακυρώνεται νέο γκολ του ως οφσάιντ.

Ο διεθνής επιθετικός είχε… κέφια και ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του φέρνοντας για δεύτερη φορά τον αγώνα στα ίσα, σκοράροντας στο 54′ για το 3-3. Η Χιρόνα όμως ήταν εκείνη που είπε την τελευταία της λέξη, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μαρτίν βρήκε δίχτυα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΧΙΡΟΝΑ: Γκατσανίγκα, Μπλιντ, Έρικ Γκαρσία, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Αλέις Γκαρσία, Βαλέρι, Κόουτο, Μαρτίν, Τόρε (66’ Αρνάου), Σάβιο (89′ Πόρτου), Ντόβμπικ (66’ Στουάνι)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Χιμένεθ, Ερμόσο, Γιορέντε, Βίτσελ, Ντε Πολ (86’ Ντεπάι), Ρικέλμε (77’ Κορέα), Κόκε, Γκριεζμάν (89′ Σαούλ), Λίνο (46’ Μολίνα), Μοράτα (89′ Αθπιλικουέτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ