Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 4-1: «Ντόρτια» και στην Μαδρίτη η πρώτη κούπα της σεζόν (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 4-1: «Ντόρτια» και στην Μαδρίτη η πρώτη κούπα της σεζόν (vid)

Η Ρεάλ ήταν η μεγάλη θριαμβεύτρια στο Classico και πανηγύρισε την πρώτη κούπα της χρονιάς. Οι Μερένχες επικράτησαν με 4-1 της Μπαρτσελόνα και κατέκτησαν το 13ο Σούπερ Καπ στην ιστορία τους

Το αποψινό Clasico του ισπανικού ποδοσφαίρου ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης έστησε πάρτι στην Σαουδική Αραβία.

Στον τελικό για το Σούπερ Καπ και στο χορτάρι του KSU Stadium, στο Ριάντ, υπήρχε μόνο μια ομάδα κι αυτή ήταν η Βασίλισσα της Ευρώπης που κατάκτησε τον τίτλο «σκορπίζοντας» με 4-1 την άσπονδη αντίπαλό της, Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης: «Όχι, να μη φύγουμε»: Φορτούνης και Ελ Αραμπί κράτησαν την ομάδα στο γήπεδο

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έκανε «φύλλο και φτερό» την άμυνα των Καταλανών φτάνοντας στο χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο (7΄, 10΄, 39΄ πέναλτι), για να δώσει θριαμβευτική χροιά στην έκταση του σκορ ένας άλλος Βραζιλιάνος, ο Ροντρίγκο, σκοράροντας στο 64΄ το τέταρτο γκολ της «Βασίλισσας».

Το γκολ του Λεβαντόφσκι στο 33΄ με το οποίο οι «Μπλαουγκράνα» είχαν μειώσει σε 1-2 έδωσε κάποιες ελπίδες στην ομάδα του Τσάβι, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι άλλο σε ένα παιχνίδι που οι Καταλανοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

ΡΕΑΛ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Βαλβέρδε (86′ Θεμπάγιος), Τσουαμενί, Κρόος (81′ Μόντριτς), Μπέλιγχαμ (86′ Χοσέλου), Ροντρίγκο (77′ Ντίαθ), Βινίσιους (82′ Καμαβινγκά)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Ρομπέρτο (61′ Φερμίν), Γκιντογάν, Ντε Γιονγκ, Πέδρι (62′ Γιαμάλ), Λεβαντόβσκι, Τόρες (61′ Φέλιξ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ