Ο Τσάβι είναι διατεθειμένος να χαρίσει την αποζημίωσή του αν απολυθεί από την Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι είναι διατεθειμένος να χαρίσει την αποζημίωσή του αν απολυθεί από την Μπαρτσελόνα

Σημερινό δημοσίευμα της AS Diario, αναφέρει ότι ο Τσάβι είναι διατεθειμένος να χαρίσει τα λεφτά της αποζημίωσής του σε περίπτωση που απολυθεί από την Μπαρτσελόνα προκειμένου να μην επιβαρύνει οικονομικά τους Καταλανούς

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την συντριβή από την Ρεάλ Μαδρίτης στο τελικό του Σούπερ Καπ την περασμένη Κυριακή, με τους Μπλαουγκράνα να ηττώνται με 4-1 από την μισητή αντίπαλό της στο Classico του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Όπως είναι λογικό, η ήττα αυτή έφερε μεγάλους τριγμούς στο εσωτερικό της Μπάρτσα, ενώ η πίεση προς τον προπονητή της ομάδας, Τσάβι έχει μεγαλώσει, με μία μερίδα της διοίκησης να μην πιστεύει ότι ο άλλωτε θρύλος των Καταλανών είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης: Σέρρες: Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ζαγκλιβέρη (pics)

Μετά τον χαμένο τελικό από τους Μερένχες, ο αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ισπανίας, Ντέκο, αλλά και ο πρόεδρος της Μπάρτσα, Τζοάν Λαπόρτα, στις δηλώσεις που έκαναν τόνισαν ότι στηρίζουν τον 43χρονο τεχνικό και δεν έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη τους για το πλάνο που υπάρχει.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα από την Ισπανία, το μέλλον του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα θα κριθεί στο τέλος της σεζόν και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός αν θα φτάσει στην κατάκτηση κάποιου τίτλου. Οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται στην 3η θέση του πρωταθλήματος στο -8 από την Χιρόνα, έχουν προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσουν την Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα, ενώ στο Champions League θα αντιμετωπίσει την Νάπολι στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Επίσης, ο Χαβιέ Μιγκέλ υποστηρίζει στην ισπανική εφημερίδα AS Diario, ότι ο Τσάβι σε περίπτωση που ο Λαπόρτα αποφασίσει να λύσουν την συνεργασία τους θα παραιτηθεί από όλους τους μισθούς που του έχουν απομείνει στο συμβόλαιό του και θα φύγει χωρίς να πάρει χρήματα καθώς δεν θέλει να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσάβι έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Όταν ο 43χρονος προπονητής ανέλαβε τους Μπλαουγκράνα τον χειμώνα του 2022 είχε πληρώσει ο ίδιος 5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου η Αλ Σαντ του Κατάρ να τον αφήσει να αποχωρήσει στα μέσα της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ