O Mιλιτάο ανανέωσε μέχρι το 2028 στην Ρεάλ Μαδρίτης με ρήτρα 1 δις (pics)

O Mιλιτάο ανανέωσε μέχρι το 2028 στην Ρεάλ Μαδρίτης με ρήτρα 1 δις (pics)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Έντερ Μιλιτάο, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να παραμένει κάτοικος Μαδρίτης μέχρι το 2028

Ρεάλ Μαδρίτης και Έντερ Μιλιτάο θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι για ακόμα 4 χρόνια. Όπως ανακοίνωσε η Βασίλισσα της Ευρώπης, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα λήγει το 2028.

Οι Μερένχες «έδεσαν» ακόμα έναν ποδοσφαιριστή τους στον οποίον θα στηριχτούν τα επόμενα χρόνια και του έβαλαν την αστρονομική ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 1 δις ευρώ. Νωρίτερα μέσα στην σεζόν οι Μπλάνκος έχουν προχωρήσει στην ανανέωση των συμβολαίων των Βινίσιους, Ροντρίγκο, Βαλβέρδε και Καμαβινγκά, οι οποίοι θα αποτελέσουν την ραχοκοκαλιά της ομάδας στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Μιλουτίνοφ: Κάταγμα στο μετατάρσιο – Δύο μήνες εκτός (vid)

Ο Μιλιτάο φέτος έχει πραγματοποιήσει μία συμμετοχή, καθώς στην πρώτη αγωνιστική και το αγώνα κόντρα στην Μπιλμπάο, υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, κάτι που τον έχει αφήσει εκτός από της υποχρεώσεις της Βασίλισσας. Ο 25χρονος άσος αναρρώνει και μέσα στην άνοιξη αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο Μιλιτάο αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2019, όταν και τον απέκτησε από την Πόρτο, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να έχει καταγράψει συνολικά 143 συμμετοχές με απολογισμό 11 γκολ και 5 ασίστ. Στους Μερένχες έχει πανηγυρίσει 7 τίτλους, εκ των οποίων 2 Πρωταθλήματα Ισπανίας και 1 Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ