ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν από τους Ηπειρώτες ο Κλέιμαν

ΠΑΣ Γιάννινα: Παρελθόν από τους Ηπειρώτες ο Κλέιμαν

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μπόρις Κλέιμαν στα Χανιά. Λεπτομέρειες έχουν μείνει για την απόκτηση του Νάγκι από την Λαμία

Ο Μπόρις Κλέιμαν αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν επίσημα την παραχώρησή του στα Χανιά.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επισημοποίησε πως ο Ισραηλινός τερματοφύλακας θα αποχωρήσει από την ομάδα των Ιωαννίνων και ότι επετεύχθη συμφωνία με τους Κρητικούς οι οποίοι συμμετέχουν στη Super League 2 και δίνουν τον αγώνα τους για την άνοδό τους στην μεγάλη κατηγορία. Η μετακίνηση του 33χρονου κίπερ έγινε με τη μορφή του δανεισμού.

Διαβάστε επίσης: «Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ράντονιτς»

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την μετακίνηση του Μπόρις Κλέιμαν στην ομάδα των Χανιών. Μετά από συμφωνία των δύο ομάδων ο Ισραηλινός τερματοφύλακας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Κρήτης».

Την ίδια στιγμή τα τυπικά απομένουν ώστε να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γκέργκελι Νάγκι, καθώς ο Ούγγρος τερματοφύλακας που αγωνιζόταν στη Λαμία θα γίνει άμεσα κάτοικος Ιωαννίνων, για να καλύψει το κενό του Κλέιμαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ