Bαλβέρδε: «Πρέπει να παίξουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια για να φτάσουμε στον τελικό»

Bαλβέρδε: «Πρέπει να παίξουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια για να φτάσουμε στον τελικό»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, τόνισε ότι η Μπιλμπάο πρέπει να κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ισπανίας προκειμένου να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε στον προημιτελικό του Copa del Rey της Μπαρτσελόνα με 4-2 στην παράταση στον «Σαν Μαμές», σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου οι Βάσκοι πανηγύρισαν για 50η φορά στην ιστορία τους την πρόκρισή τους στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Τα Λιοντάρια του Σαν Μαμές το μεσημέρι της Παρασκευής (26/1) έμαθαν τον επόμενο αντίπαλό τους στο Κύπελλο Ισπανίας, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να κοντράρεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στο Στάδιο «Λα Καρτούχα» της Σεβίλλης.

Διαβάστε επίσης: Αυτό σημαίνει ο Κλοπ για τη Λίβερπουλ – Ανατριχιαστικό βίντεο!

Ο 59χρονος Βάσκος προπονητής μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης μίλησε για τους επερχόμενους ημιτελικούς με τους «κολτσονέρος» και σημείωσε ότι η Μπιλμπάο πρέπει να κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια για να περάσει στον μεγάλο τελικό, ενώ τόνισε ότι δεν είναι μεγάλο πλεονέκτημα ότι το δεύτερο ματς γίνεται στην έδρα των Βάσκων.

«Οποιοσδήποτε αντίπαλος θα ήταν δύσκολος σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης . Ξέραμε ότι η κλήρωση θα ήταν δύσκολη σε κάθε περίπτωση γιατί ρισκάρουμε τα πάντα», τόνισε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στην συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ροχιμπλάνκος»:

«Παίζουμε για μια θέση στον τελικό απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, με έναν προπονητή ειδικό στο να παίζει πάντα για τις πρώτες θέσεις, έναν ειδικό στους τελικούς».

Τέλος, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε: «Ο δεύτερος αγώνας είναι στο Σαν Μαμές, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε δύο πολύ καλά παιχνίδια για να περάσουμε. Πέρυσι παίξαμε τον δεύτερο αγώνα εντός έδρας και δεν μπορέσαμε να πάμε στον τελικό , σε αυτό το σημείο με την εμπειρία που έχουμε θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας, αλλά δεν ξέρω σε ποιο βαθμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ