Ο Ράκιτιτς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Σεβίλλη με προορισμό την Σαουδική Αραβία

Ο Ράκιτιτς ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Σεβίλλη με προορισμό την Σαουδική Αραβία

Ο Ιβάν Ράκιτιτς αναμένεται να φύγει από την Σεβίλλη μέσα στον Ιανουάριο, με τον Κροάτη να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Αλ Σάμπαμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ιβάν Ράκιτιτς είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Σεβίλλη μετά από περίπου 3,5 χρόνια, όταν και επέστεψε στους Ανδαλουσιάνους για την δεύτερη θητεία του, με τον Κροάτη να ακολουθεί το παράδειγμα άλλων αστέρων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και να μετακομίζει στην Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης: Ψαχνει τον νέο ΜακΚίσικ

Όπως αναφέρει σήμερα η ισπανική Relevo, ο 35χρονος άσος έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Αλ Σάμπαμπ προκειμένου να αγωνιστεί μέσα στον Ιανουάριο στην ομάδα από το Ριάντ και να γίνει συμπαίκτης με τον Γιανίκ Καράσκο που αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, ο Κροάτης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, όπως αναφέρουν τα ισπανικά μέσα.

Ο Ράκιτιτς, είναι ένας από τους αρχηγούς της Σεβίλλης , αλλά έχει χάσει την θέση του βασικού στην ομάδα μετά την άφιξη του Κίκε Σάντσες Φλόρες στον πάγκο. Αυτή τη σεζόν, ο Κροάτης μέσος έχει παίξει τη φετινή σεζόν 27 παιχνίδια (18 στη LaLiga, έξι στο Champions League, δύο στο Copa del Rey και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ). Έχει πετύχει δύο γκολ (Κάντιθ και Μπέτις) και έχει δώσει τέσσερις ασίστ, αποτελώντας τον  δεύτερο παίκτη με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής αυτή τη σεζόν στη Σεβίλλη.

Οι «σεβιγίστας» δεν είναι αρνητικοί στην αποχώρησή του, αφού θα κάνει χώρο στον ετήσιο προϋπολογισμό με τον  Ράκιτιτς έχει ένα από τα μεγαλύτερο συμβόλαια στην ομάδα, ενώ θα μπορούσε να μειώσει τον υψηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας. Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες μίλησε για τη χειμερινή αγορά σήμερα το απόγευμα (27/1), επισημαίνοντας ότι αν υπάρξει αποχώρηση αναμένεται η άφιξη ενός επιθετικού.

Ο Ράκιτιτς επέστρεψε στη Σεβίλλη το 2020, όταν αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, για την δεύτερη θητεία του στον σύλλογο της Ανδαλουσίας. Ο Κροάτης, ο οποίος έχει αγαπηθεί όσο λίγοι στους σεβιλιάνους, έχει καταγράψει συνολικά 323 συμμετοχές με απολογισμό 56 γκολ και 63 ασίστ, ενώ έχει πανηγυρίσει στην Ανδαλουσία 2 Europa League (2014,2023).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ