Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Τέλος η σεζόν για τον Μπαλντέ

Σοκ στην Μπαρτσελόνα: Τέλος η σεζόν για τον Μπαλντέ

Ο Αλεχάντρο Μπαλντέ τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Μπλιμπάο, με τον 20χρονο μπακ να περνάει την πόρτα του χειρουργείου για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον μηρό και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, με τους Μπλαουγκράνα να γνωρίζουν τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Copa del Rey μετά την ήττα στο Σαν Μαμές (4-2) από την Μπιλμπάο.

Διαβάστε επίσης: Τηλυκράτης Λευκάδας-Ολυμπιακός Β’ 2-2: «Μοιρασιά» στην Λευκάδα

Η ομάδα του Τσάβι, ωστόσο, εκτός από την απώλεια ενός ακόμα τίτλου είδε να χάνει έναν ακόμα παίκτη με τραυματισμό για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Αλεχάντρο Μπαλντέ τραυματίστηκε σε μία προσπάθειά του στο 23ο λεπτό την αναμέτρησης με τους Βάσκους, με το ιατρικό επιτελείο της Μπάρτσα να μην είναι αισιόδοξο από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση του 20χρονου αριστερού οπισθοφύλακα.

Όπως έκανε γνωστό το Σάββατο (27/01) η Μπαρτσελόνα, ο Μπαλντέ τραυματίστηκε στον τένοντα του δεξιού μηρού και τις επόμενες ημέρες θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Φινλανδία, γεγονός που τον θέτει νοκ-άουτ από τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μπλαουγκράνα. Βέβαια, ακόμα πιο δυσάρεστο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι πως αυτομάτως γίνεται αμφίβολη και η παρουσία στο προσεχές Euro στα γήπεδα της Γερμανίας, αφού η ανάρρωσή του υπολογίζεται στους 4 μήνες.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Μπαλντέ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της «Μασία» με τον Τσάβι να τον εμπιστεύεται, αφού τον έχει χρησιμοποιήσει σε 28 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 1 γκολ και μία ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ