Δεν κερδίζει με τίποτα η Σεβίλλη (1-1) – Γκέλα η Μπιλμπάο (0-0)

Δεν κερδίζει με τίποτα η Σεβίλλη (1-1) – Γκέλα η Μπιλμπάο (0-0)

Η Σεβίλλη έμεινε στο 1-1 με την Οσασούνα και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα ενώ η Μπιλμπάο άφησε δύο βαθμούς (0-0) στην έδρα της Κάντιθ.

Στον έναν βαθμό της ισοπαλίας συμβιβάστηκε η Οσασούνα, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», μετά το 1-1 με τη Σεβίλλη για την 22η αγωνιστική της La Liga. H ομάδα της Ανδαλουσίας έπαιζε με την… πλάτη στον τοίχο, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο ισπανικό πρωτάθλημα κι ενώ μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου με το 1-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Σεβίλλη νιώθοντας πίεση λόγω της βαθμολογικής θέσης της κατάφερε να προηγηθεί στο 24ο λεπτό με τον Ρομέρο Μπερνάλ, με τον Μπούντιμιρ να ισοφαρίζει στο 55ο λεπτό εξασφαλίζοντας έτσι τον έναν βαθμό στη Σασουόλο.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1: Τον… ξέρανε με σούπερ Ντεσπόντοφ κι έμεινε μόνος πρώτος

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 86′, μετά την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε ο Σούσο. Η Οσασούνα μετρά πλέον 26 βαθμούς σε 21 αγώνες, ενώ η Σεβίλη έφτασε τους 17 βαθμούς σε 22 ματς, αλλά παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Γκέλα οι Βάσκοι

Νωρίτερα, η Μπιλμπάο «σκόνταψε» στην Ανδαλουσία και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Κάντιθ (0-0). Οι Βάσκοι, που στοχεύουν το Champions League, είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν τη μαζική άμυνα των γηπεδούχων, που πήραν ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ