Λεβαντόφσκι: «Μέσα στο 2023 ένιωσα ότι έσβησε η σπίθα μου»

Λεβαντόφσκι: «Μέσα στο 2023 ένιωσα ότι έσβησε η σπίθα μου»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε σε μέσο της πατρίδας του κι εξήγησε τους λόγους οι οποίοι έχουν οδηγήσει στην πτώση της απόδοσής του.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Μπαρτσελόνα με τον Πολωνό επιθετικό να μένει μακριά από τον καλό του εαυτό. Ο 35χρονος διεθνής άσος φέτος έχει παίξει σε 30 παιχνίδια με τους Μπλαουγκράνα κι έχει σκοράρει συνολικά 13 φορές, όμως οι φίλοι των Καταλανών βλέπουν ότι δεν διανύει την καλύτερη περίοδο φόρμας.

Ο Λεβαντόφσκι παραχώρησε συνέντευξη στο πολωνικό Foot Truck και παρουσιάστηκε αρκετά ειλικρινής σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην πτώση της απόδοσής του. Ο Πολωνός επιθετικός παραδέχτηκε ότι μέσα στο 2023 ένιωσε να σβήνει η σπίθα του για το ποδόσφαιρο, ωστόσο τώρα έχει επιστρέψει δουλεύοντας σωματικά και ψυχικά.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Στην πόρτα της εξόδου ο Ντουκουρέ

«Το 2023, υπήρξε μια στιγμή που ένιωσα, όχι μόνο ψυχικά, αλλά και σωματικά πιο αδύναμος. Όλα τα άσχημα και τα αρνητικά πράγματα φάνηκαν να ενώνονται σε μια στιγμή. Όλα συσσωρεύτηκαν», εξήγησε ο 35χρονος διεθνής  επιθετικός.

Υπό αυτή την έννοια, ο Λεβαντόφσκι έκανε μια αυστηρή αυτοκριτική: «Φυσικά, έκανα και λάθη. Έπεσα σε ένα τέλμα και μου πήρε πολύ χρόνο να βγω από αυτό, να επιστρέψω στην κανονικότητα. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις σε μια εβδομάδα ή δύο εβδομάδες».

Σχετικά με την απώλεια της φόρμας του, ο Λεβαντόφσκι αποκάλυψε ότι προσπάθησε να το διορθώσει από την πλευρά του: «Κατά τη διάρκεια της σεζόν έκανα σωματικές εξετάσεις και ατομική προπόνηση στον ελεύθερο χρόνο μου και αποδείχτηκε ότι ήταν καλό. Αυτό μου έδωσε επίσης πολλές απαντήσεις. Να δεις ότι προχωρώ σωματικά, ακόμα και στον σύλλογο».

Παρόλα αυτά, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα συνέχισε να είναι ειλικρινής αναφέροντας ότι η χειρότερη στιγμή του έχει ήδη περάσει: «Μπορώ να κοιτάξω πίσω. Αυτό ήταν ένα ορόσημο για μένα, μου δείχνει ότι υπάρχουν ακόμα καλές στιγμές μπροστά, αλλά το 2023 υπήρξε ένα στιγμή που έσβησε η σπίθα μου», είπε ο Λεβαντόφσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ