Έρευνα με ειδικό στην ανάγνωση χειλιών ξεκίνησα η La Liga για το σχόλιο του Μπέλινγκχαμ στον Γκρίνγουντ (vid)

Έρευνα με ειδικό στην ανάγνωση χειλιών ξεκίνησα η La Liga για το σχόλιο του Μπέλινγκχαμ στον Γκρίνγουντ (vid)

Έρευνα με ειδικό στην ανάγνωση των χειλιών για σχόλιο του Tζουντ Μπέλιγχαμ κατά του Μέισον Γκρίνγουντ ξεκίνησε η La Liga.

Η ισπανική La Liga χρησιμοποιεί έναν ειδικό στην ανάγνωση των χειλιών-όπως αναφέρει το BBC- για να διερευνήσει ένα σχόλιο που φέρεται να έκανε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μέισον Γκρίνγουντ της Χετάφε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Πέμπτης (1/2).

Η La Liga ανέφερε χθες ότι η Χετάφε «έκανε επίσημη καταγγελία» και «θα ενεργήσει με βάση αδιάσειστα στοιχεία».

Διαβάστε επίσης: Πώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Φρανσίσκο

«Χθες, η Χετάφε υπέβαλε επίσημη καταγγελία στον διευθυντή αγώνων της La Liga, ο οποίος, σύμφωνα με την τυπική διαδικασία σε τέτοιες περιπτώσεις, ζήτησε μια έκθεση εμπειρογνωμόνων για να διερευνήσει το θέμα και να ενεργήσει με βάση αδιάσειστα στοιχεία», ανέφερε χθες (2/2) η La Liga.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά το τάκλιν του Γκρίνγουντ στον Μπέλινγκχαμ κατά τη διάρκεια της νίκης 2-0 της Ρεάλ. Ένα απόσπασμα του περιστατικού στη συνέχεια έγινε viral στα social media. Δεν είναι σαφές σε ποιον ο Μπλιγχαμ έκανε το υποτιθέμενο σχόλιο.

Ο Γκρίνγουντ, εντάχθηκε στη Χετάφε με δανεισμό από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την 1η Σεπτεμβρίου. Έχει συμβόλαιο με τη Γιουάιτεντ έως το 2025, και πέτυχε έξι γκολ σε 21 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν. Ο 20χρονος Μπέλιγχαμ πήγε στη Ρεάλ το καλοκαίρι για 103 εκατομμύρια ευρώ και έχει 18 γκολ σε 27 εμφανίσεις για τους Μαδριλένους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ