Η οργισμένη αντίδραση του Τσάβι μετά το πρώτο γκολ της Γρανάδα (vid)

Η οργισμένη αντίδραση του Τσάβι μετά το πρώτο γκολ της Γρανάδα (vid)

Η κάμερα έπιασε τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, να ξεσπά στον πάγκο μετά από το πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από την Γρανάδα

Ακόμα ένα δύσκολο βράδυ για την Μπαρτσελόνα ήταν το χθεσινό, αφού οι Μπλαουγκράνα ήρθαν ισόπαλοι 3-3 με την προτελευταία Γρανάδα στο στάδιο «Μοντζουίκ» για την 24η αγωνιστική της La Liga κι έμειναν 10 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Η «κατάρα» που ακολουθεί τον Χάρι Κέιν στο Μόναχο (vids)

Τι κι αν ο Λαμίν Γιαμάλ άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς στο 14′, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο με τον Σάντσεθ να κάνει το 1-1 στο 43ο λεπτό. Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Τσάβι, με την κάμερα να πιάνει τον 44χρονο προπονητή αρχικά να κλωτσάει μια μπάλα από τα νεύρα του, ενώ στην συνέχεια ξέσπασε ρίχνοντας μία γροθιά στον πάγκο.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Τσάβι εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα κόντρα στην Γρανάδα και τόνισε ότι από τα δικά της λάθη η Μπαρτσελόνα δεν πήρε την νίκη:

«Χάσαμε δύο βαθμούς, μια καλή ευκαιρία να μειώσουμε την διαφορά από την κορυφή. Η Γρανάδα έκανε ένα έξυπνο παιχνίδι, μας πίεσε πολύ καλά, κέρδισε μονομαχίες. Στην αντίπαλη περιοχή κυριαρχούσαμε. Συγχαρητήρια στη Γρανάδα και τον Μεδίνα για την προσέγγιση. Είχαμε πολλές στιγμές να τελειώσουμε το παιχνίδι και αν σκοράραμε 2-0, το οποίο ήταν πολύ ξεκάθαρο, το παιχνίδι θα είχε αλλάξει. Κάναμε λάθη που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε, δίνοντας γκολ στην άμυνα. Παίρνουμε αυτό που μας αξίζει αυτή τη σεζόν», ανέφερε ο άλλωτε θρύλος της Μπάρτσα, και συνέχισε λέγοντας:

«Πιστεύω ότι ανεβάζουμε ρυθμό όταν έχουμε ανάγκη. Πρέπει να μπαίνουμε στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα δεν ήταν εύκολο. Η Γρανάδα επέλεξε ένα παιχνίδι μονομαχιών κι αυτό ήταν για εμάς δύσκολο. Μας δυσκολεύει να ανεβάσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού ,τον ανεβάζουμε μόνο σε αντίξοες καταστάσεις. Τα λάθη στην άμυνα…το δεύτερο γκολ είναι τρομερό. Ένα λάθος στην επικοινωνία που καταλήγει σε γκολ. Σκοράραμε τρία γκολ αλλά δεχτήκαμε τρία. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά. Έχουμε δουλέψει σε αμυντικά θέματα όλη την εβδομάδα… πρέπει να τα ελαχιστοποιήσουμε γιατί γίνεται περίπλοκο», ανέλυσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ