Κέιλορ Νάβας : «Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Ζιντάν»

Κέιλορ Νάβας : «Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Ζιντάν»

Ο 31χρονος γκολκίπερ αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Γάλλο τεχνικό και όλα αυτά που του πρόσφερε τα τελευταία 3 χρόνια.

Ο Κέιλορ Νάβας μίλησε για τον πρώην προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως είναι ευγνώμων για τον Ζινεντίν Ζιντάν στη θητεία του στους μερένχες. Ο τερματοφύλακας της βασίλισσας που βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Γάλλο τεχνικό και όλα αυτά που του πρόσφερε τα τελευταία 3 χρόνια.

«Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον Ζιντάν. Περάσαμε εξαιρετικές στιγμές μαζί και πάντα με υποδεχόταν με ένα χαμόγελο. Νομίζω ότι κάποιες φορές όλο αυτό είναι που σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε βοηθάει να γίνει καλύτερος.

Ο Ζιντάν πάντα με βοηθούσε και με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου. Πάντα με εμπιστευόταν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα παίκτη. Είναι ένα προπονητής που δεν πρόκειται να σου πει ψέματα ή να μιλήσει πίσω από την πλάτη σου. Ήταν πάντα ειλικρινής με όλη την ομάδα και την έκανε να μοιάζει σαν οικογένεια», ήταν τα λόγια του.

Στο τέλος αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της Κόστα Ρίκα στην Ρωσία: «Θα πάμε βήμα-βήμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτα από όλα στοχεύουμε να περάσουμε τον όμιλο που σίγουρα είναι κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δώσουμε τα πάντα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με ταπεινότητα και πολύ πάθος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ