Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι πρότεινε στον Μόντριτς να ενταχτεί στο προπονητικό του σταφ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αντσελότι πρότεινε στον Μόντριτς να ενταχτεί στο προπονητικό του σταφ

Σύμφωνα με την MARCA ο Κάρλο Αντσελότι έχει προτείνει στον Λούκα Μόντριτς να ενταχτεί στο προπονητικό τιμ του Ιταλού προπονητή, σε περίπτωση που αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν.

Ο Λούκα Μόντριτς μετά από 12 χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ισπανική πρωτεύουσα και να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν έχει ψηλά στις επιλογές του για την μεσαία γραμμή της Βασίλισσας τον Κροάτη μέσο, ο οποίος βλέπει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται συνεχώς. Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός εκτιμάει ιδιαίτερα τον 38χρονο άσο και γι’ αυτό τον λόγο του έχει κάνει μια ιδιαίτερη πρόταση.

Διαβάστε επίσης: Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού – Πρόκριση στα χαρτιά για τον Παναθηναϊκό

Όπως αποκάλυψε το πρωί ο δημοσιογράφος Ραμόν Άλβαρεθ ντε Μον, στην εκπομπή «La Tribu» στο ραδιόφωνο της Marca, ο Αντσελότι έχει προτείνει στον Λούκα Μόντριτς να γίνει μέλος του προπονητικού του επιτελείου, στο τέλος της χρονιάς.

Παρ’ όλα αυτά, ο αρχηγός της εθνικής Κροατίας φαίνεται πως, σε πρώτη φάση, είναι αρνητικός στην πρόταση του Ιταλού τεχνικού, όπως έκανε γνωστό η «AS» αφού ο ίδιος θέλει να συνεχίσει να παίζει και να μην… κρεμάσει τα παπούτσια του το καλοκαίρι. Σε περίπτωση βέβαια που τελικά αυτό δεν συμβεί είναι πιθανό να επαναξιολογηθεί από κείνον η τιμητική προσφορά που του έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μόντριτς αποτελεί έναν μύθο στην σύγχρονη ιστορία των Μερένχες, με τους οποίους έχει καταγράψει συνολικά 516 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας 22 τίτλους εκ των οποίων 5 Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ