Βαλένθια – Χετάφε 1-0: Φουλ για Ευρώπη οι «νυχτερίδες»

Βαλένθια – Χετάφε 1-0: Φουλ για Ευρώπη οι «νυχτερίδες»

Η Βαλένθια νίκησε με 1-0 τη Χετάφε και μπήκε πολύ δυνατά στο κόλπο της Ευρώπης.

Επιστροφή στις νίκες για τη Βαλένθια που ελπίζει βάσιμα σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 1-0 της Χετάφε στο «Μεστάγια» για την 28η αγωνιστική της La Liga και μπήκαν δυνατά στο κόλπο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση το πέτυχε ο Ούγκο Ντούρο στο 40ο λεπτό με άψογο τελείωμα, μετά από ασίστ του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Σέρχι Κανός. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες τους στο δεύτερο μέρος, μία από αυτές μάλιστα χάθηκε από τον Μαξίμοβιτς, που από το καλοκαίρι θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

Διαβάστε επίσης: O κακός χαμός στην Euroleague: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός κι άλλοι τέσσερις παλεύουν για το πλεονέκτημα έδρας

Βαλένθια: Μαρμαντασβίλι, Φουλκέρ, Ιμπάργκουεν, Οζκαθάρ, Γκαγιά, Φραν Πέρεθ (58′ Φεντερίκο), Πέπελου, Χάβι Γκέρα (84′ Τιερί), Σέρχι Κανός (58′ Ντιέγκο Λόπεθ), Ντούρο (84′ Αμαλά), Γιάρεμτσουκ (70′ Γκιλαμόν)

Χετάφε: Σόρια, Ιγκλέσιας (85′ Γέλου), Ντζένε, Αλντερέτε (70′ Ρίκο), Άλβαρες, Μίγια, Μοριμπά (60′ Μαρτίν), Αλένια (60′ Καρμόνα), Μάτα, Μακσίμοβιτς (85′ Όσκαρ), Λατάσα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ