«Διπλό» της Μπιλμπάο στα Κανάρια και στο -2 από την τετράδα (0-2)

«Διπλό» της Μπιλμπάο στα Κανάρια και στο -2 από την τετράδα (0-2)

Η Μπιλμπάο επικράτησε με 2-0 της Λας Πάλμας και μείωσε στους 2 βαθμούς την διαφορά από την τέταρτη Ατλέτικο - Νίκη... παραμονής για την Αλαβές επί της Ράγιο (1-0)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έφυγε με το τρίποντο από τα Κανάρια Νησιά καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε με 2-0 της Λας Πάλμας για την 28η αγωνιστική της La Liga. Οι Βάσκοι επέστρεψαν στις νίκες και με αυτόν τον τρόπο μείωσε την διαφορά από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης στους δύο βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Μαρινάκης: «99 χρόνια ασύγκριτης ιστορίας, ζήτω ο Ολυμπιακός» (pic)

Ο Γκουρουθέτα άνοιξε το σκορ στο 31′ για τους φιλοξενούμενους, με το αυτογκόλ του Κόκο στο 65′ να κλείνει το σκορ, συνεχίζοντας το κυνήγι της τετράδας.

Λας Πάλμας: Βαγιές, Αραούχο (79’ Μπενίτο), Κοκό, Μαρμόλ, Καρδόνα, Μολέιρο (56’ Παρκ), Ροντρίγκεθ, Καμπάνια (56’ Λοιντίς), Μουνιόθ, Μουνίρ (80’ Μαρκ Καρδονά), Σάντρο (87’ Πεϊχίνο)

Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος (70’ Λέκουε), Βίβιαν, Παρέδες, Γιούρι (74’ Γεράι), Πράδος, Ινίγκο Ρουίθ, Ν. Γουίλιαμς (70’ Μπερενγκέρ), Σανσέτ (62’ Γκόμεθ), Ι. Γουίλιαμς, Γκουρουθέτα (74’ Ραούλ Γκαρθία)

Η Αλαβές νίκησε σήμερα με 1-0 τη Βαγιεκάνο και ουσιαστικά «σφράγισε» την παραμονή της στην κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, σε αντίθεση με την ομάδα του Βαγιέκας, που παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Άντονι Κοροσάμπελ με το γκολ του στο 44ο λεπτό χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, δίνοντας έτσι ανάσα στην ομάδα από την Χώρα των Βάσκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ