Τσάβι: «Αυτός ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Γκριεζμάν – Δεν σκοπεύω να αλλάξω απόφαση»

Τσάβι: «Αυτός ήταν ο λόγος της αποχώρησης του Γκριεζμάν – Δεν σκοπεύω να αλλάξω απόφαση»

Ο Τσάβι μίλησε ξανά για την απόφασή του να μην συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που ο Αντουάν Γκριεζμάν αποχώρησε από τους Καταλανούς.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Τσάβι σε δηλώσεις του, όσον αφορά τον Αντουάν Γκριεζμάν και τους λόγους για τους οποίους ο Γάλλος επιθετικός αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε για πολλοστή φορά για το μέλλον του, παραμένοντας αμετακίνητος στην απόφασή του να μην συνεχίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δηλώσεις του Τσάβι:

Για τον Αντουάν Γκριεζμάν: «Αποφασίσαμε να αφήσουμε τον Αντουάν Γκριεζμάν να φύγει απλά και μόνο λόγω της οικονομικής κατάστασης, ο σύλλογος έπρεπε να τον αφήσει να φύγει. Ο Γκριεζμάν είναι ένας παίκτης που μου αρέσει αλλά αποχώρησε για αυτόν τον λόγο».

Για το αν έχει αλλάξει γνώμη όσον αφορά την αποχώρησή του: «Η απόφασή μου δεν θα αλλάξει, ο σύλλογος το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Σκοπεύω να μείνω στην Μπαρτσελόνα μέχρι τις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια το πλάνο μου είναι να πάρω τον χρόνο μου και να ξεκουραστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ