Τσάβι: «Η Παρί είναι από τους χειρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε»

Τσάβι: «Η Παρί είναι από τους χειρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε»

Ο Τσάβι σχολίασε την κλήρωση της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League, τονίζοντας ότι είναι η χειρότερη αντίπαλος που θα μπορούσε να τύχει στους Καταλανούς

Την Παρασκευή (15/03) οι οκτώ φιναλίστ της προημιτελικής φάσης του Champions League έμαθαν τις αντιπάλους τους, με την κληρωτίδα να φέρνει την Μπαρτσελόνα αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη συνέντευξη Τύπου , πριν το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το Σάββατο (16/03) ο Τσάβι υποστήριξε ότι τον τίτλο του φαβορί στο ζευγάρι τον έχουν οι Παριζιάνοι, δηλώνοντας παράλληλα πως ήταν η χειρότερη διασταύρωση για την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Γαϊτανάκι ευθυνών σε μεσαία στελέχη με την Κεραμέως να… πετάει χαρταετό

«Η Παρί είναι πολύ περίπλοκη, ένας από τους χειρότερους αντιπάλους που θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε. Γνωρίζω τον Λουίς Ενρίκε ως προπονητή, το επιτελείο του, τον τρόπο δουλειάς του. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο δύσκολους, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ακόμη κι έτσι, θα παίξουμε και θα ονειρευτούμε».

Στη συνέχεια ο Καταλανός τεχνικός σχολίασε τον χαρακτηρισμό των γαλλικών Μέσων «επιεικής κλήρωση για την Παρί», δηλώνοντας:

«Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, αλλά ίσως δίνω τον ρόλο του φαβορί στην Παρί. Εκτός της ιστορίας, στην οποία έχουμε περισσότερα Champions League, αυτή τη στιγμή η κατάσταση δεν είναι η ίδια, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Αλλά κανείς δεν μας στερεί την ελπίδα, θα πάμε να τα δώσουμε όλα. Θα αντιμετωπίσουμε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους, αλλά πρέπει να δείξουμε αυτή την ανωτερότητα στο γήπεδο».

Θυμίζουμε ότι οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 9 και 10 Απριλίου στις έδρες των γηπεδούχων και μια εβδομάδα μετά 16 και 17 ακολουθούν οι ρεβάνς στις έδρες των αντιπάλων. Οι ακριβείς μέρες και ώρες θα γίνουν γνωστές το προσεχές διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ