Στην Μπιλμπάο για ακόμα ένα χρόνο ο Γιούρι (pics)

Στην Μπιλμπάο για ακόμα ένα χρόνο ο Γιούρι (pics)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γιούρι, με τον Βάσκο αμυντικό να παραμένει κάτοικος «Σαν Μαμές» μέχρι το 2025

Την Δευτέρα (25/3), η Μπιλμπάο ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την ανανέωση του συμβολαίου του Γιούρι για ακόμα μία σεζόν, με τον Βάσκο φουλ-μπακ να παραμένει στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μέχρι το 2025.

Ο 34χρονος αμυντικός συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών την φετινή σεζόν και το συμβόλαιό του ανανεώθηκε αυτόματα, ενώ το ίδιο προβλέπεται και την επόμενη σεζόν με οψιόν επέκτασης για ακόμα ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα της Φενέρ και η ανατροπή δεδομένων ενόψει Ολυμπιακού

«Ο Γιούρι είναι ένας παίκτης που ήταν βασικός τις 6 σεζόν που είναι στον σύλλογο και συνεχίζουμε να τον βλέπουμε ως βασικό κομμάτι της ομάδας», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των «λιονταριών», Μίκελ Γκονθάλεθ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που ήρθα εδώ και η αλήθεια είναι ότι πάντα μου φέρονταν πολύ καλά, τόσο η πόλη, ο σύλλογος όσο και οι συμπαίκτες μου. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά, καλύτερα από ποτέ, και αυτή είναι η γραμμή στην οποία πρέπει να συνεχίσουμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιούρι μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο Γιούρι έχει πραγματοποιήσει συνολικά 188 συμμετοχές με την φανέλα της Μπιλμπάο, με απολογισμό 14 γκολ και 16 ασίστ, ενώ αποτελεί την δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Βάσκων, καθώς τον απέκτησαν από την Παρί Σεν Ζερμαίν με 24,7 εκατομμύρια ευρώ το καλακαίρι του 2018.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ