Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1: Ο Παρέχο γλίτωσε το «κίτρινο υποβρύχιο» στις καθυστερήσεις

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-1: Ο Παρέχο γλίτωσε το «κίτρινο υποβρύχιο» στις καθυστερήσεις

Με τον Ντάνι Παρέχο να σκοράρει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι, η Βιγιαρεάλ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το πέναλτι του Παρέχο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, επέτρεψε στη Βιγιαρεάλ να «αποδράσει» με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, για την 31η αγωνιστική της LaLiga, στερώντας από τους Βάσκους την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο την τετράδα.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προέρχονταν από το θρίαμβο στο Copa del Rey, ήταν «αγκαλιά» με το «τρίποντο» μέχρι το 94΄ από το γκολ του Σάνθετ στο 66΄, αλλά η Βιγιαρεάλ δεν το έβαλε κάτω και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 46΄ (2η κίτρινη και αποβολή του Κομεσάνια), κατάφερε από την άσπρη βούλα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να γράψει το τελικό 1-1.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος, Μπερσίτσε, Βίβιαν, Παρέδες, Πράντος Ντίαθ(71’ Ντ. Γκαρσία), Βέσγα(56’ Βέσγα), Σάνθετ(77’ Μουνιάιν), Ν. Γουίλιαμς(70’ Μπερενγκέρ), Ι. Γουίλιαμς, Γκουρουθέτα(77’ Βιγιαλίμπρε)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Γιόργκενσεν, Κίκο, Μοσκέρα, Αλμπιόλ, Μορένο(69’ Γκέντες), Τραορέ(69’ Ακχομάχ), Κομεσάνα, Παρέχο, Μπαένα, Σέρλοθ, Μορένο(56’ Πεντράθα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ