Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Υπόκλιση και συγκίνηση για τον Κρόος, «αντίο» και για τον Σωκράτη

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπέτις 0-0: Υπόκλιση και συγκίνηση για τον Κρόος, «αντίο» και για τον Σωκράτη

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις έμειναν στο 0-0 σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς, με το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να αποχαιρετά τον σπουδαίο Τόνι Κρόος. Τελευταίο ματς και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που αγωνίστηκε βασικός.

Το ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε περάσει εξ αρχής σε δεύτερη μοίρα. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις δεν είχαν κανένα βαθμολογικό κίνητρο αφού η πρώτη ήταν ήδη πρωταθλήτρια και η δεύτερη είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Conference League. Για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της La Liga οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, αλλά όλα τα βλέμματα ήταν στραμένα πάνω στον Τόνι Κρόος.

Ο σπουδαίος Γερμανός μέσος έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της «Βασίλισσας» μπροστά στο κοινό της καθώς μετά το Euro αποσύρεται και όλοι υποκλίθηκαν μπροστά του. Συμπαίκτες, αντίπαλοι, κόσμος. Έχει μπροστά του βέβαια και τον τελικό του Champions League για να πάρει ακόμη μία κούπα. Τέλος και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που επίσης μετά από μία σημαντική διαδρομή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αγωνίστηκε για τελευταία φορά και κρέμασε τα παπούτσια του με τον καλύτερο τρόπο.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Άρης 1-0: Το πήρε με buzzer beater του Βαγιαννίδη στον τελικό των αποβολών

Η Ρεάλ κυριάρχησε απόλυτα στο ματς και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ ενώ στο 38′ η Μπέτις σκόραρε με τον Τζόνι, ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά (63’ Κέπα), Καρβαχάλ (73’ Λούκας), Μεντί, Νάτσο (64’ Μιλιτάο), Ρούντιγκερ, Βαλβέρδε, Καμαβίνγκα (73’ Μόντριτς), Κρόος (86’ Θεμπάγιος), Μπέλιγχαμ, Βινίσιους, Ροδρίγο

Μπέτις: Βιέιτες, Σαμπαλί, Βίσους, Παπασταθόπουλος, Μιράντα, Γιόνι, Ρόκα, Πέρεθ, Μπεγερίν, Ρόδρι (72’ Αλτιμίρα), Γουίλιαν Ζοσέ (80’ Αμπντέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ