Επίσημο : Δανεικός στη Σεβίλλη ο Αντρέ Σίλβα

Επίσημο : Δανεικός στη Σεβίλλη ο Αντρέ Σίλβα

Η Σεβίλλη απέκτησε τον Αντρέ Σίλβα με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν, τοποθετώντας ρήτρα εξαγοράς στη συμφωνία της με την ιταλική ομάδα.

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντρέ Σίλβα με τη μορφή δανεισμού από τη Μίλαν, τοποθετώντας ρήτρα εξαγοράς στη συμφωνία της με τους «ροσονέρι» εν όψει του καλοκαιριού του 2019. Πρόκειται για την έβδομη προσθήκη για την ομάδα της Ανσαλουσίας κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με σκοπό φυσικά να ενισχυθεί στη γραμμή κρούσης της και να κυνηγήσει την έξοδο στο Champions League μέσω της La Liga.

Με τη φανέλα της Μίλαν ο 22χρονος επιθετικός κατέγραψε 40 εμφανίσεις και 10 γκολ, ενώ αποτέλεσε τον παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην κορυφή της επίθεσης της εθνικής Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διοργανώθηκε στα γήπεδα της Ρωσίας, φτάνοντας μέχρι τη φάση των «16», όπου αποκλείστηκε από την Ουρουγουάη. Οι Μιλανέζοι έβγαλαν από τα ταμεία τους 38.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι του 2017 από την Πόρτο. Ο μονοετής δανεισμός του θα κοστίσει 5.000.000 στη Σεβίλλη, ενώ η πιθανή αγορά του θα ανέλθει στα 30.000.000.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ