Μπαρτσελόνα – Ουέσκα 8-2

Μπαρτσελόνα – Ουέσκα 8-2

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με το τρομερό 8-2 την άσημη Ουέσκα (που προηγήθηκε) στο Καμπ Νου κι έκανε το 3/3 παραμένοντας στην κορυφή της La Liga. Νίκη για Αλαβές, ισόπαλες Λεβάντε - Βαλένθια

Η νεοφώτιστη Ουέσκα στο Καμπ Νου δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι από τον αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν φοβήθηκε. Παρά το μέγεθος του αντιπάλου μάλιστα βγήκε με σθένος μπροστά και προηγήθηκε. Στη συνέχεια όμως η ανωτερότητα των Καταλανών φάνηκε και με το παραπάνω… Η «συμμορία» του Ερνέστο Βαλβέρδε έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο προσφέροντας θέαμα στους οπαδούς της και διέσυρε την Ουέσκα με το τρομερό 8-2! Μόλις στο τρίτο λεπτό του αγώνα το πρώτο τέρμα των φιλοξενούμενων που κατάφεραν να μειώσουν και 3-2 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.  Λιονέλ Μέσι (δις), Λουίς Σουάρες (δις), Ντεμπελέ, Ράκιτιτς, Άλμπα και ένα αυτογκόλ του Πουλίδο διαμόρφωσαν την εμφατική οκτάρα!

Οι νεοφώτιστοι έκαναν το… λάθος να προηγηθούν στο 3ο λεπτό με τον Ερνάντεθ, με την Μπαρτσελόνα να ισοφαρίζει στο 16’ με τον Λιονέλ Μέσι. Στο 24’ ο Πουλίδο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 2-1 για τους Μπλαουγκράνα. Στο 40’ ο Λουίς Σουάρες έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 42’ με τον Γκαγάρ.

Στην επανάληψη ακολούθησε… καταιγίδα από γκολ, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να σκοράρει 5 φορές! Ο Ντεμπελέ στο 49’ έκανε το 4-2 και τρία λεπτά αργότερα ο Ράκιτις ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 5-2. Στο 61’ ο Μέσι με το δεύτερο προσωπικό γκολ στην αναμέτρηση έκανε το 6-2. Οι γηπεδούχοι παρά τα 6 γκολ που είχαν ήδη πετύχει, δεν τράβηξαν το πόδι από το γκάζι, με τον Τζόρντι Αλμπα στο 86’ να κάνει το 7-2 και τον Λουίς Σουάρες στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 8-2.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ζόρντι Άλμπα, Ουμτιτί (65′ Λενγκλέ), Πικέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ράκιτιτς (71′ Βιδάλ), Μπουσκέτς (76′ Άρτουρ), Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Μέσι, Σουάρες

Ουέσκα (Λέο Φράνκο): Βέρνερ, Λουισίνιο, Ετσέιτα, Μαγιοράλ, Μιραμόν, Μούστο, Μελέρο, Γκόμεθ, Γκαγιάρ (65′ Σεμέδο), Ερνάντες (72′ Άβιλα), Λόνγκο (58′ Γκιουρλέρ)

Δείτε το βίντεο με τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα:

https://youtu.be/CEQPpGYPtxo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ