Σεβίλλη – Χετάφε 0-2

Σεβίλλη – Χετάφε 0-2

Χάρη στα δύο τέρματα του Άνχελ, η Χετάφε πήρε επαγγελματική νίκη στην έδρας της Σεβίλλης με 2-0 και συνεχίζει εντυπωσιακά στη φετινή La Liga.

Την ήττα από την Ρεάλ Μπέτις στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας την προηγούμενη αγωνιστική, ακολούθησε νέα αγωνιστική… σφαλιάρα για τη Σεβίλλη που ηττήθηκε μέσα στο Ραμόν Σάντεθ Πιθχουάν με 2-0 από την Χετάφε που έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν. Ήρωας των φιλοξενούμενων ο Άνχελ ο οποίος με δύο τέρματα χάρισε σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Άνχελ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και της έδωσε μεγάλη ώθηση για να επιβάλλει το ρυθμό της. Οι γηπεδούχοι δεν φαίνονταν ικανοί να απειλήσουν. Στο 38′ ο Ισπανός άσος έβαλε και δεύτερο τέρμα και έκανε ακόμα πιο δύσκολα το έργο της ομάδας του Πάμπλο Ματσίν!

Οι Μπεν Γεντέρ και Βάσκες έδωσαν πνοή στους Σεβιγιάνους με τον Γάλλο να σκοράρει αλλά το γκολ του να ακυρώνεται μέσω VAR. Ό,τι κι αν δοκίμασαν οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν τρόπο να φτάσουν ως το τέρμα με το 2-0 υπέρ της Χετάφε να διατηρείται ως το τέλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Λεγκανές – Βιγιαρεάλ 0-1/ 65′ Μπάκα

Εσπανιόλ – Λεβάντε 1-0/ 52′ Σέρχιο Γκαρθία

Βαγιαδολίδ – Αλαβές 0-1/ 93’ Ιμπάι Γκόμεθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ