Λεγανές – Σεβίλλη 1-1

Λεγανές – Σεβίλλη 1-1

Τι και αν έπαιζε με 10 παίκτες από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η Σεβίλλη με γκολ στις καθυστερήσεις απέδρασε από την έδρα της Λεγανές με τον βαθμό της ισοπαλίας, πέφτοντας ωστόσο στην 3η θέση της La Liga.

Η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα φιλοξένησε την Σεβίλλη τα πήγε περίφημα κόντρα στη Σεβίλλη και την είχε μπλοκάρει για 90’ στο εξαιρετικά ομιχλώδες Municipal de Butarque. Προηγήθηκε με το γκολ του Βέσγκα στο 5’ και το έργο της φάνηκε να απλουστεύεται όταν αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Βάσκες για τους Ανδαλουσιανούς.

Οι παίκτες του Μανσίν όμως, έδειξαν ότι φέτος δεν κάνουν τυχαία πορεία πρωταθλητισμού. Άντεξαν στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο και τελικά κατάφεραν να κλέψουν και τον βαθμό της ισοπαλίας από ένα φαινομενικά… χαμένο ματς με το γκολ του Μπεν Γεντέρ στο 90+1’.

Η Λεγανές του (για ένα ακόμα ματς) βασικού Σιόβα, έχασε σπουδαία ευκαιρία για νίκη στη μάχη που δίνει για τον υποβιβασμό και πλέον βρίσκεται 16η και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Σεβίλλη που τελευταία φορά έχασε από την Μπαρτσελόνα στις 20/10, υποχώρησε στην 3η θέση έχοντας 32 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη 2η Ατλέτικο και πέντε από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

https://youtu.be/wB2frIXlk2k

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ