Βαγιεκάνο – Θέλτα 4-2

Βαγιεκάνο – Θέλτα 4-2

Με κορυφαίο τον Ντε Τομάς (χατ τρικ) η Ράγιο Βαγιεκάνο επικράτησε 4-2 της Θέλτα και πήρε βαθμολογική ανάσα στον δύσκολο αγώνα της παραμονής στην κατηγορία.

Η Ράγιο άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, όμως η Θέλτα βρήκε απάντηση και έφτασε γρήγορα στην ανατροπή. Η ομάδα από το Βαγιέκας όμως δεν παράτησε τα όπλα και με κορυφαίο τον Ντε Τόμας πήρε τελικά μεγάλη εντός έδρας νίκη με 4-2 και διατήρησε ζωντανές τις όποιες ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι έκαναν την τρίτη διαδοχική νίκη τους και συνολικά την τέταρτη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και το προάστιο της Μαδρίτης χαμογέλασε. Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο «Βαγιέκας», οι Μαδριλένοι, προηγήθηκαν, βρέθηκαν πίσω  σκορ (1-2) αλλά έφτασαν τελικώς στο 4-2. Κάπως έτσι με 19 βαθμούς έφυγαν από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πιο αναλυτικά, ο Ντε Τομάς άνοιξε το σκορ στο (4′), αλλά οι Αραούχο (13′) και Μάξι Γκόμες (18′ πεν.) έκαναν το 1-2 για τους Γκαγιέγος. Και πάλι ο Ντε Τομάς όμως ισοφάρισε (37′) και ολοκλήρωσε το χατ τρικ του στο 77′.  Ο Μάξι Γκόμες σημάδεψε δοκάρι για τη Θέλτα και στο 91′ ο Μπεμπέ διαμόρφωσε το τελικό 4-2!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ