Βιγιαρεάλ – Χετάφε 1-2

Βιγιαρεάλ – Χετάφε 1-2

Μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Βιγιαρεάλ έκανε η Χετάφε επικρατώντας 2-1 με γκολ στην εκπνοή. Έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις το Κίτρινο Υποβρύχιο με τον Εκαμπί να στέλνει την μπάλα άουτ.

Μέχρι το 89o λεπτό, το σκορ στο Βιγιαρεάλ – Θέλτα ήταν 1-1 και το Κίτρινο Υποβρύχιο όδευε προς την 4η σερί ισοπαλία του. Ο Άνχελ όμως σκόραρε κάνοντας το 2-1 υπέρ της Χετάφε με τον Εκαμπί λίγο αργότερα να κλωτσάει ακόμα μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους αστοχώντας σε πέναλτι, με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 1-2 στο τέλος του ματς. Η ομάδα του Λουίς Γκαρσία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο καθώς σε συνδυασμό με την άνοδο της Ράγιο Βαγιεκάνο, έμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στα του ματς, στο 12ο λεπτό ο Ασένχο ήταν παρών σε σουτ του Μολίνα μέσα από την περιοχή, ενώ λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου του αγώνα, ήταν η σειρά του Σορία να σταματήσει την κεφαλιά του Μόρι. Ο κίπερ της Χετάφε είπε «όχι» και στον Σάντι Καθόρλα στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 51’ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Μολίνα εκτός περιοχής. Ο Σορία αρνήθηκε το γκολ στον Κάσερες εξ επαφής και στο 76’ ο Μπάκα σέντραρε από αριστερά και ο Καμπρέρα με προβολή «πλήγωσε» την ομάδα του για το 1-1. Τίποτα δεν είχε τελειώσει όμως. Στο 89ο λεπτό ο Άνχελ με ωραία ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα «έγραψε» το 2-1.

Η Βιγιαρεάλ κυνήγησε την ισοφάριση με τους Μόρι και Εκαμπί να σημαδεύουν δοκάρι ενώ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σορία, ο έκανε χέρι Άνχελ δίνοντας την ευκαιρία στο Κίτρινο Υποβρύχιο να ισοφαρίσει εκ νέου. Ο Εκαμπί έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα άουτ κλωτσώντας έτσι μεγάλη ευκαιρία για τη Βιγιαρεάλ να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γασπάρ, Κόστα, Ρουίθ, Φούνες Μόρι, Ιμπόρα (70’ Μπάκα), Καθόρλα, Φορνάλς, Τσουκβουέζε, Κάσερες, Ζεράρδ Μορένο

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Αντούνες, Καμπρέρα, Φουλκιέ (73’ Μπρούνο Γκονζάλεθ), Ντακονάμ, Πορτίγιο, Κριστόφορο (69’ Σάμου Σαιθ), Μακσίμοβιτς, Αραμπάρι, Μάτα, Μολίνα (86’ Άνχελ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ