Μπαρτσελόνα : Παίρνει Γέρι Μίνα τον Γενάρη

Μπαρτσελόνα : Παίρνει Γέρι Μίνα τον Γενάρη

Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να εντάξει νωρίτερα από ότι προβλεπόταν τον Γέρι Μίνα στο δυναμικό της εξαιτίας του τραυματισμού του Ουμτιτί και τις τάσεις φυγής του Μασεράνο

Το ματς της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Θέλτα βρήκε τους Καταλανούς με πολλές απώλειες, καθώς δεν είναι μόνο η ισοπαλία (2-2) αλλά και ο τραυματισμός του Σάμουελ Ουμτίτι.

Στη φάση του δεύτερου γκολ της Θέλτα ο 24χρονος αμυντικός τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δύο μηνών, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα και το El Classico.

Το χειρότερο όμως είναι ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να μείνει χωρίς επιλογές στο κέντρο της άμυνάς της, καθώς ο Χαβιέ Μασεράνο έχει τάσεις φυγής από την ομάδα. Αυτό αναγκάζει τους Κυπελλούχους Ισπανίας να ενισχύσουν τα μετόπισθεν.

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να φέρει στη Βαρκελώνη τον Γέρι Μίνα της Παλμέιρας. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στα 19 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού, ωστόσο η συμφωνία προέβλεπε να ενσωματωθεί στην ομάδα το καλοκαίρι.

Ο Γέρι Μίνα έκανε μία εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 21 συμμετοχές, 5 γκολ και μία ασίστ και οι Καταλανοί θέλουν να τον κάνουν δικό τους από τον Γενάρη, δεδομένης της κατάστασης στην άμυνά τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ