Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0

Μερικά 24ωρα μετά τον αποκλεισμό από το Champions League, η Ατλέτικο ηττήθηκε 2-0 από την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές και βλέπεις τις ελπίδες για πρωτάθλημα να εξανεμίζονται

Σε πολύ κακό φεγγάρι βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τη Γιουβέντους και τον επακόλουθο αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League, οι Ροχιμπλάνκος υπέστησαν οδυνηρή ήττα από την Μπιλμπάο στο Σαν Μαμές και βλέπουν την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα να απομακρύνεται επικίνδυνα.

Οι παίκτες του Σιμεόνε ήταν κατώτεροι των προσδοκιών στη χώρα των Βάσκων και μοιραία ηττήθηκαν σε μια πολύ δυνατή έδρα. Η διαφορά τους από την κορυφή παρέμεινε στο -7 αλλά η Μπαρτσελόνα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και την ευκαιρία να ξεφύγει στο +10.

Σε ένα σκληρό παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, ο Χιμένες «χάρισε» το γκολ στους γηπεδούχους. Ο διεθνής Ουρουγουανός άσος πούλησε την μπάλα και η Μπιλμπάο άνοιξε το σκορ στο 73ο λεπτό με τον Ινιάκι Γουίλιαμς. Όσο κι αν η Ατλέτι αναζήτησε το γκολ της ισοφάρισης, δεν είχε καθαρό μυαλό και ο Κόντρο στο 85′ έκανε το 2-0 με τον τίτλο να μετατρέπεται πια σε άπιαστο όνειρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Ερερίν, Γιεράι, Γιούρι, Ντε Μάρκος, Νούνιεθ, Σαν Χοσέ, Ραούλ Γκαρθία (85′ Κόντρο), Ιμπάι Γκόμεθ (90’+2′ Λέκουε), Ντάνι Γκαρθία, Μουνιαϊν (71′ Κορδοβα), Ινιάκι

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοδίν, Χιμένες, Χουανφράν (90′ Κορέα), Σαούλ, Ρόδρι, Παρτέι, Κόκε, Μοράτα, Ντιέγκο Κόστα, Γκριεζμάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ