«Προφορική συμφωνία μεταξύ Ρεάλ και Έρικσεν»

«Προφορική συμφωνία μεταξύ Ρεάλ και Έρικσεν»

Προφορική συμφωνία φαίνεται πως επιτέυχθηκε ανάμεσα σε Ρεάλ και Έρισκεν, με την Τότεναμ πλέον να αποτελεί το μοναδικό εμπόδιο για τη μετακίνηση του Δανού στη Μαδρίτη.

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν για το προσεχές καλοκάιρι βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την μαδριλένικη εφημερίδα «AS», οι «Μερένχες» έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Δανό, προκειμένου ο ίδιος να μετακομίσει στο τέλος της σεζόν στην ισπανική πωτεύουσα.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο 27χρονος μέσος είπε το «ναι» στην πρόταση της Ρεάλ, με τη συμφωνία μάλιστα να προβλέπει πως ο Έρικσεν θα αμείβεται με αρκετά περισσότερα από τα 4 εκατομμύρια που λαμβάνει ετησίως στην Τότεναμ.

Πάντως, αυτό ήταν μόνο το πρώτο σκέλος για την μετακίνηση του Δανού στη Μαδρίτη, καθώς απομένει και η συγκατάθεση των «πετεινών».

Όπως αναφέρεται μάλιστα σε ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ντάνιελ Λέβι, δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του χωρίς το κατάλληλο οικονομικό αντάλλαγμα και φαίνεται πως αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευράς τους, οι Μαδριλένοι είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να ρίξουν την τιμή, έχοντας ως όπλο το γεγονός πως ο Έρικσεν αρνείται να ανανεώσει μετά «σπιρούνια», με το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ