Ο Μέσι απαιτεί : «Ερνέστο μην αφήσεις να φύγει ο Σέρχι Ρομπέρτο»

Ο Μέσι απαιτεί : «Ερνέστο μην αφήσεις να φύγει ο Σέρχι Ρομπέρτο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Λιονέλ Μέσι απαίτησε από τους Βαλβέρδε και Μπαρτομέου ο Σέρχι Ρομπέρτο να παραμείνει στο ρόστερ, διότι ο Αργεντινός σταρ τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Ως γνωστόν η γνώμη του Λιονέλ Μέσι μετράει πολύ στο «πάρε-δώσε» της Μπαρτσελόνα, με τον εκάστοτε προπονητή και πρόεδρο των μπλαουγκράνα να λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τις επιθυμίες του Αργεντινού σταρ ώστε να τον κρατούν όσο πιο ικανοποιημένο γίνεται.

Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την είδηση ότι ο Μέσι είχε δώσει στους ανθρώπους της Μπάρτσα τα ονόματα τριών ποδοσφαιριστών, επιθυμώντας να αποκτηθεί κάποιος εξ αυτών και όχι ο Φελίπε Κουτίνιο. Επίσης ένας άλλος ποδοσφαιριστής που ο σταρ των Καταλανών φέρεται να εισηγήθηκε σε Βαλβέρδε και Μπαρτομέου είναι ο 20χρονος επιθετικός Μικέλ Ογιαρθάμπαλ.

Αυτή τη φορά ήρθε ένα νέο δημοσίευμα της Dario Gol, το οποίο αναδημοσιεύει η mirror.co.uk, σύμφωνα με το οποίο ο Μέσι «κατηγορείται» για μία ακόμη φορά, ότι υπαγορεύει ποια θα είναι η μεταγραφική πολιτική της Μπάρτσα.

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω κείμενο, ο Μέσι έχει ζητήσει από τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε και τον πρόεδρο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου να διατηρήσουν πάση θυσία τον Σέρχι Ρομπέρτο στο ρόστερ της ομάδας.

O 30χρονος σταρ των μπλαουγκράνα βλέπει στον 25χρονο ποδοσφαιριστή ένα πραγματικό «πολυεργαλείο» που του κάνει τη ζωή ευκολότερη. Ο Ρομπέρτο, έχοντας τη δυνατότητα να παίξει σε αρκετές θέσεις (δεξί μπακ, δεξί εξτρέμ, κεντρικό χαφ) και γενικότερα να κάνει πολλές δουλειές, έχει κερδίσει την εκτίμηση του Λίο, οποίος δεν θέλει με τίποτα να τον χάσει.

Για την απόκτηση του Σέρχι Ρομπέρτο έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί αρκετοί «μνηστήρες» όπως οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, άλλα και η Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μία πιθανή ανταλλαγή με τον Αντουάν Γκριζμάν.

Ωστόσο τώρα φαίνεται πως έρχεται η επιθυμία του Λιονέλ Μέσι να βάλει «στοπ» στις προθέσεις των Βαλβέρδε και Μπαρτομέου και μένει να φανεί αν τελικά… περάσει η απαίτηση του 30χρονου σταρ και ο 25χρονος μεσοπιθετικός παραμείνει τελικά στο ρόστερ της Μπάρτσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ