Ζιντάν: «Το ματς ήταν φιλικό για εμάς, αλλά για την Ατλέτικο όχι»

Ζιντάν: «Το ματς ήταν φιλικό για εμάς, αλλά για την Ατλέτικο όχι»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις του μετά την βαριά ήττα (7-3) της Ρεάλ από την Ατλέτικο, τόνισε πως οι «ροχιμπλάνκος» δεν έβλεπαν το ματς σαν... φιλικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με το πολύ βαρύ 7-3 από την συμπολίτισσα Ατλέτικο, σε ένα ματς που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις αναφορικά με την έκταση που πήρε το σκορ, αφού οι «ροχιμπολάνκος» είχαν προηγηθεί στο ημίχρονο με 5-0.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε μετά το ματς επισημαίνοντας πως η ήττα τον πονάει, αλλά πιστεύει στην ομάδα και τόνισε πως υπάρχει κίνητρο και δίψα. Παράλληλα ανέφερε ότι η ομ΄λαδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είδε το παιχνίδι σαν μια φιλική αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν:

«Δε με ανησυχεί η ήττα, αλλά με πονάει. Δεν παίζεις για να χάσεις. Τώρα δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, αλλά τι κάναμε λάθος, για να κάνουμε διαφορετικά πράγματα στο επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτό που υπάρχει.

Δε θα αλλάξει κάτι στο τι κάνουμε εμείς. Έχουμε κίνητρο και δίψα. Το ματς αυτό ήταν φιλικό για εμάς, αλλά για την Ατλέτικο όχι. Είμαι πεπεισμένος, ότι αυτή η ομάδα θα κάνει καλά πράγματα την νέα σεζόν και θα το δούμε γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ