Ζιντάν: «Οι παίκτες της Ρεάλ που είναι εδώ είναι σημαντικοί»

Ζιντάν: «Οι παίκτες της Ρεάλ που είναι εδώ είναι σημαντικοί»

Ο Ζινεντίν Ζινταν δήλωσε ικανοποιημένος από το υπάρχον ρόστερ του, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά σε Χάμες και Μπέιλ.

Μπορεί το ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ να θέλει τους Χάμες Ροντρίγκες και Γκάρεθ Μπέιλ στην πόρτα της εξόδου της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα ωστόσο με τον προπονητή των Μερένχες, Ζινεντίν Ζιντάν, στο υπάρχον ρόστερ της Βασίλισσας όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Ενώ όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον για Πολ Πογκμπά και Νεϊμαρ, ο Ζιζού δεν έκανε κανένα σχόλιο.

«Ο Πογκμπά είναι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νεϊμάρ δεν είναι παίκτης της Ρεάλ και σας ξεκαθαρίζω πως οι παίκτες της Ρεάλ που είναι εδώ είναι σημαντικοί», τόνισε ο Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Θέλτα.

«Ο Χάμες είναι σε φόρμα και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος με αυτούς που έχω και υπολογίζω στους παίκτες που έχουμε. Παίζουμε ποδόσφαιρο, μας αρέσει και είμαστε τυχεροί που ασχολούμαστε με αυτό το άθλημα. Ο Μπέιλ φαινόταν πως θα έφευγε και τώρα είναι εδώ μαζί μας. Εγώ ποντάρω πάνω του. Είναι ένας σημαντικός παίκτης και ελπίζω όλοι οι παίκτες μου να έχουν θέληση να μου βάζουν δύσκολα ως προς το σχηματισμό της ενδεκάδας», συμπλήρωσε αναφορά με τους Χάμες και Μπέιλ.

Ερωτηθείς για το ματς κόντρα στην Θέλτα  δήλωσε: «Η Θέλτα είναι καλή ομάδα, γνωρίζουμε ότι θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι να παίζουμε καλά και να παίρνουμε τις νίκες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ