Πέρεθ: «Ο Ζιντάν και αυτοί οι παίκτες θα μας ξανακάνουν πρωταθλητές»

Πέρεθ: «Ο Ζιντάν και αυτοί οι παίκτες θα μας ξανακάνουν πρωταθλητές»

Την απόλυτη στήριξή του στον Ζινεντίν Ζιντάν και στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μόνο… ονειρικό δεν είναι το ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στη νέα σεζόν, με τους Μαδριλένους να μετρούν ήδη δυο γκέλες στο πρωτάθλημα μέσα σε τρεις αγωνιστικές.

Η… επανάσταση και η επιστροφή στα μεγαλεία που σηματοδοτήθηκε με την επιστροφή του Ζιντάν στον πάγκο δεν φαίνεται πως εφάπτεται στην πραγματικότητα, με την ομάδα της Μαδρίτης να συνεχίζει στους ρυθμούς της περσινής σεζόν.

Σαν αποτέλεσμα, ο κόσμος έχει αρχίζει να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του Γάλλου τεχνικού αλλά και της διοίκησης, η οποία κατηγορείται πως δεν έκανε τις απαραίτητες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Πάντως, ο πρόεδρος του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ συνεχίζει να πιστεύει στις δυνατότητες του ρόστερ, τονίζοντας πως ο Ζιντάν με τους παίκτες του θα καταφέρουν να κάνουν τη Ρεάλ ξανά πρωταθλήτρια.

«Η επιτυχία μας έκανε να χάσουμε την έντασή μας και πρέπει να την ανακτήσουμε. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές και αυτός ο προπονητής μας έκαναν πρωταθλητές και έτσι θα ξαναγίνει. Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή και πρέπει να γίνει αυτοκριτική» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ