Η μαγική ασίστ του Όντενγκααρντ στον Ογιαρθάμπαλ (vid)

Η μαγική ασίστ του Όντενγκααρντ στον Ογιαρθάμπαλ (vid)

Ο Μάρτιν Όντενγκααρντ δείχνει γιατί στα 15 του θεωρήθηκε το next big thing του παγκοσμίου ποδοσφαίρου με την ασίστ που έδωσε στο χθεσινό αγώνα της Σοσιεδάδ.

Στην ηλικία των 15 θεωρήθηκε το ‘next big thing’ του νορβηγικού, αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η Ρεάλ έσπευσε να τον αποκτήσει από τη Στρόμγκοσεντ τον Ιανουάριο του 2015 έναντι περίπου τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μάρτιν Όντενγκααρντ δεν χώρεσε ποτέ στο ρόστερ της Ρεάλ και έτσι μετά την παρουσία του στην δεύτερη ομάδα της ομάδας της Μαδρίτης, δινόταν συνέχεια δανεικός. Τη σεζόν 2017-2018 στη Χέρενφεν και την επόμενη στη Φίτεσε.

Παρά την αρκετά καλή του περσινή σεζόν στην Ολλανδία, ο Ζιντάν έκρινε ξανά πως δε «χωρούσε» στη Ρεάλ. Έτσι ο Νορβηγός δόθηκε ξανά δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι.

Σε έξι ματς έχει δύο γκολ και μία ασίστ. Μάλιστα, την ασίστ την έδωσε στο χθεσινό ματς της Λα Λίγκα απέναντι στην Αλαβές. Και ήταν μία μαγική κάθετη πάσα προς τον Ογιαρθάμπαλ, με τον Ισπανό να την εκμεταλλεύεται και να ανοίγει το σκορ. (σ.σ. το ματς έληξε με 3-0 υπέρ της Σοσιεδάδ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ