Η αποστολή της Ρεάλ Σοσιεδάδ μετακινήθηκε με ταξί!

Η αποστολή της Ρεάλ Σοσιεδάδ μετακινήθηκε με ταξί!

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της Ρεάλ Σοσιεδάδ προσγειώθηκε σε άλλο αεροδρόμιο λόγω καιρικών συνθηκών και αναγκάστηκε να μεταβεί στον προορισμό της με ταξί!

Να διαμοιράζονται τα μέλη μιας ποδοσφαιρικής αποστολής σε ταξί για να μεταβούν στον προορισμό τους, δεν είναι το πιο σύνηθες φαινόμενο. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Primera Division.

Αυτό συνέβη στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία ταξίδεψε αεροπορικώς στην Ανδαλουσία για το παιχνίδι με τη Γρανάδα. Όμως, στη Γρανάδα επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι και το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί στο κοντινό αεροδρόμιο της Μάλαγα.

Εκεί, δημιουργήθηκε άλλο πρόβλημα… Το πούλμαν της Ρεάλ Σοσιεδάδ περίμενε στο αεροδρόμιο της Γρανάδα και μέχρι να φτάσει στη Μάλαγα, θα χρειαζόταν δύο ώρες. Οι υπεύθυνοι της Σοσιεδάδ αναζήτησαν άλλο λεωφορείο και αφού δεν βρήκαν, επέλεξαν τη λύση των ταξί…

Φυσικά, αντιλαμβάνεστε πόσα ταξί θα χρειάστηκαν για να εξυπηρετήσουν μία αποστολή με παίκτες, προπονητικό, επιτελείο, φροντιστές και διοικητικά στελέχη… Τυχερή μέρα για τους ταξιτζήδες στη Μάλαγα, αφού δούλεψαν πολλοί και για μία μεγάλη απόσταση, θα πήραν αρκετά…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ