Βαλένθια  – Μπαρτσελόνα 2-0 (vid)

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 2-0 (vid)

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ - Στέγκεν έκανε καταπληκτική εμφάνιση αποκρούοντας πέναλτι, ενώ είχε και άλλες σωτήριες επεμβάσεις , αλλά η Βαλένθια επικράτησε με 2-0 της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε για ακόμη μία φόρα αγνώριστη στο Μεστάγια και η Βαλένθια δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 2-0 των «μπλαουγκράνα», ανεβαίνοντας με αυτόν τον τρόπο στην πέμπτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αν το σκορ του ημιχρόνου ήταν 0-0, αυτό οφείλεται σε έναν και μόνο άνθρωπο. Τον Γερμανό τερματοφύλακα της Μπαρτσελόνα , Μαρκ Αντρέ Τερ – Στέγκεν. Ο 27χρονος απέκρουσε το πέναλτι του Μάξι Γκόμες στο 12′, ενώ είχε κάποιες σωτήριες επεμβάσεις ακόμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βαλένθια μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ, πρώτα στο 48′ με αυτογκόλ του Ζόρντι Άλμπα, αλλά και στο 77′ χάρη σε τέρμα του Μάξι Γκόμες. Μάλιστα, στο 83ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γκάμπριελ Παουλίστα.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να μπει στο ματς, δείχνοντας ότι δεν έχει ξεπεράσει την κρίση στην οποία βρίσκεται.

Βαλένθια (4-4-2): Ντομενέχ, Βας, Γκαράι, Παουλίστα, Γκαγιά, Τόρες, Κοκελέν, Κοντογκμπιά, Σολέρ, Γαμεϊρό (59′ Ροντρίγο), Γκόμεζ (79′ Κόστα)

Μπαρτσελόνα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Ουμτιτί, Πικέ, Ρομπέρτο, Αρτούρ (56′ Βιδάλ), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ (85′ Ράκιτιτς), Αρτούρ, Φατί (85′ Κογιάδο), Γκριεζμάν, Μέσι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ