Όλα τα κακά της μοίρας του Φλορέντσι

Όλα τα κακά της μοίρας του Φλορέντσι

Σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί... Κάπως έτσι άρχισε ο εξάμηνος δανεισμός του Αλεσάντρο Φλορέντσι στην Βαλένθια.

Ο Αλεσάντρο Φλορέντσι άλλαξε περιβάλλον λίγο πριν τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο 28χρονος δεξιός μπα-χαφ παραχωρήθηκε με εξάμηνο δανεισμό από τη Ρόμα στη Βαλένθια και είχε την προσδοκία ότι θα τελειώσει τη σεζόν με πολλές συμμετοχές.

Ωστόσο, αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε η La Lia δεν αποδεικνύεται γούρικη για τον Φλορέντσι. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής δεν έχει την τύχη με το μέρος του, αφού έχει πάθει αρκετά σε μόλις 15 μέρες παραμονής στη Βαλένθια.

Στη δεύτερη συμμετοχή του στην Primera Division, στην ήττα της Βαλένθια με 3-0 από τη Χετάφε, ο Φλορέντσι αποβλήθηκε στο 78’ και δεν έπαιξε στο 2-2 με την Ατλέτικο Μαδρίτης την Παρασκευή (14/2) στο Μεστάγια. Τυπικά, ο Φλορέντσι έχει δικαίωμα συμμετοχής από το επόμενο παιχνίδι.

Όμως, μετά την αποβολή, ήρθε και η ασθένεια… Με ανακοίνωση της η Βαλένθια γνωστοποίησε ότι ο Φλορέντσι έχει προσβληθεί από ανεμοβλογιά και θα μείνει κλινήρης στο σπίτι του για μερικές! Σαφώς δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, αλλά ο Φλορέντσι δεν παύει να είναι άτυχος…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ