«Η Παρί δίνει καλύτερο συμβόλαιο από την Σίτι στον Μέσι»

«Η Παρί δίνει καλύτερο συμβόλαιο από την Σίτι στον Μέσι»

Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν θα δώσουν την δική τους μάχη για να αποκτήσουν τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και ήδη αρκετά μέσα από το εξωτερικό κάνουν αναφορά για το ποια ομάδα θα είναι ο επόμενος προορισμός του.

Αυτήν την στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει το απόλυτο φαβορί για να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι ελέω Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο ο αργεντίνος τηλεοπτικός σταθμός TyC Sports πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στην υπόθεση του Αργεντίνου σούπερ σταρ.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει προσφέρι στον Pulga καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει τώρα στην Μπαρτσελόνα, σύμβολαιο που δεν μπορούν να του παρέχουν οι Πολίτες, ενώ παράλληλα υποστηρίζει ότι η ομάδα του Τόμας Τούχελ προσφέρει και αποζημίωση στην Μπαρτσελόνα, έτσι ώστε να απόκτησει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Παράλληλα η As σε δημοσίευμα της υποστηρίζει ότι ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο έχει ενημερωθεί για την νομική κατάσταση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα σχέτικα με την ρήτρα αποδέσμευσης και έχει ήδη ενημερώσει τον Αλ-Κελαϊφι.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και στην Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ώστε να σμίξει και πάλι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά την κοινή τους παρουσία στην Μπαρτσελόνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ