Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 0-1

Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 0-1

Σε ένα... παραδοσιακό ντέρμπι - μίσους με σύρραξη και πέντε αποβολές στο Παρίσι η Μαρσέιγ νίκησε 1-0 την Παρί

Αίμα και άμμος είναι παραδοσιακά τα ντέρμπι – μίσους ανάμεσα σε Παρί και Μαρσέιγ. Και αυτό δεν αλλάζει ούτε την εποχή του κορωνοϊού με τους αγώνες να γίνονται σε άδειες εξέδρες.

Η Μαρσέιγ σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από πέντε αποβολές πήρε μεγάλη νίκη στο Παρίσι με 1-0 χάρις στο γκολ του Τοβάν στο 31ο λεπτό.

Το ματς πήγε να τιναχτεί στον αέρα στο φινάλε καθώς είχαμε σύρραξη και ξύλο που οδήγησε στην αποβολή πέντε παικτών. Νεϊμάρ, Κουρζαβά και Παρέδες αποβλήθηκαν από πλευράς Παρί και Μπενεντέτο-Αμαβί από πλευράς Μαρσέιγ.

Η Παρί γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα από την Λανς στην πρεμιέρα, κάτι που αποτελεί από μόνο του θέμα, ενώ η Μαρσέιγ πήρε μια σπουδαία νίκη που είναι σίγουρο πως θα πανηγυριστεί διπλά στον νότο της Γαλλίας.

Οι Παριζιάνοι έχασαν τρομερή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μανταντά να αποκρούει ενστικτωδώς την προσπάθεια του Βεράτι από κοντά.

Η Μαρσέιγ πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με τον Παγιέτ να βρίσκει εξαιρετικά με εκτέλεση φάουλ τον Τοβάν, κι αυτός από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Τούχελ προσπάθησε να ισοφαρίσει αλλά έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος, καθώς ο Μανταντά απέκρουσε εντυπωσιακά τις προσπάθειες των Σαράμπια (57′) και Νεϊμάρ (59′).

Οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 65ο λεπτό με τον Ντι Μαρία, αλλά να ακυρώνεται, καθώς ο Αργεντινός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Μαρσέιγ να σκοράρει.

Ο Τοβάν έκανε το σουτ, ο Ρίκο απέκρουσε, με τον Μπενεντέτο να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο, κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε, αφού ο Τοβάν ήταν οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ρίκο, Φλορέντζι (84’ Ντάγκμπα), Μπερνάτ (84’ Κουρζαβά), Κιμπεμπέ, Κέρερ, Αντέρ (61’ Ντράξλερ), Γκουεγέ, Βεράτι (71’ Βεράτι), Ντι Μαρία, Σαράμπια, Νεϊμάρ

Μαρσέιγ: Μανταντά, Σακάι, Άλβαρο Γκονζάλες, Αμαβί, Τσαλέτα Τσαρ, Καμαρά, Παγέτ (77’ Ράντονιτς), Τοβέν (77’ Ζερμέν), Ρονζιέ, Λόπες (69’ Στρόουτμαν), Γκουεγέ (58’ Μπενεντέτο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ