Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς 1-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Μετς 1-0

Με γκολ του Τζούλιαν Ντράξλερ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Παρί νίκησε με 1-0 τη Μετς, αν και έπαιζε με 9 παίκτες, για το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας στη Ligue 1 και έκανε επιτέλους σεφτέ μετά από τρεις αγωνιστικές.

Τέτοιο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο χειρότερος εχθρός της. Κάπως έτσι θα ξεκινούσε το κείμενο για το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μετς αν δεν υπήρχε ο Τζούλιαν Ντράξλερ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός σκόραρε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για την ομάδα του Τόμας Τούχελ δίνοντάς της τη νίκη μετά από δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές μέχρι τώρα.

Η Παρί ήταν ανώτερη σε όλο το παινχίδι αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες κυρίως με τους Ικάρντι και Ντι Μαρία. Μάλιστα από το 65′ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο αφού ο Αμπντού Ντιαλό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ενώ στο 86′ έμεινε και με εννιά αφού ο Μπερνάτ τραυματίστηκε και δεν υπήρχαν άλλες αλλαγές.

Παρ’ όλα αυτά η καρδιά του πρωταθλητή μίλησε στις καθυστερήσεις με τον Ντράξλερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο γκολ για την Παρί στη Ligue 1 φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ