Καβάνι : «Οι Ερέρα και Ντι Μαρία με έπεισαν να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Καβάνι : «Οι Ερέρα και Ντι Μαρία με έπεισαν να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Έντινσον Καβάνι μίλησε για την μεταγραφή του στους «μπέμπηδες» και αποκάλυψε πως οι Αντέρ Ερέρα και Άνχελ Ντι Μαρία τον έπεισαν να υπογράψει.

Ο Έντινσον Καβάνι ήταν η μεγάλη μεταγραφή της τελευταίας μέρας της μεταγραφικής περιόδου. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έβαλε την υπογραφή στο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα φοράει την φανέλα της για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Ο έμπειρος φορ, αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να πει «ναι» στον αγγλικό σύλλογο, παρά τις πολλές προτάσεις που είχε. Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι οι Αντέρ Ερέρα και Άνχελ Ντι Μαρία, του είπαν τα καλύτερα λόγια για τους «μπέμπηδες», με αποτέλεσμα να πειστεί να πάρει μεταγραφή εκεί.

Αναλυτικά είπε: «Μίλησα πολύ με τον Αντέρ, όπως επίσης και με άλλους συμπαίκτες που είχαν στην Παρί, όπως τον Ντι Μαρία. Θαυμάζω πολύ τον Αντέρ ως άτομο και τα λόγια του με βοήθησαν πολύ να απαντήσω θετικά στην πρόταση της Γιουνάιτεντ. Μου είπε τα πάντα για την ομάδα. Μετά τη συνομιλία που είχαμε, συμφώνησα με τον σύλλογο».

Τα λόγια του, επιβεβαίωσε ο Ισπανός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, αναφέροντας: «Ναι όντως, του είπα πως η Γιουνάιτεντ είναι ένα κλαμπ που δεν μπορείς να αρνηθείς της προσφορά της. Το Ολντ Τράφορντ είναι μοναδικό και πρέπει να το ζήσει και ως παίκτης της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ