Ο Τούχελ «εκθείασε» τον Μαρκίνιος

Ο Τούχελ «εκθείασε» τον Μαρκίνιος

Όλα όσα είπε ο Γερμανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ομάδας του με τη Λιλ.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε στη «λευκή ισοπαλία» στην έδρα της Λιλ, ο Τόμας Τούχελ δεν έδειξε προβληματισμένος.

Μετά το τέλος του ντέρμπι κορυφής στη Ligue 1, ο Γερμανός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ηταν ένα πολύ, πολύ δυνατό παιχνίδι για την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη δομή μας μέσα στο γήπεδο. Είχαμε πολλές απουσίες. Ελέγξαμε τις αντεπιθέσεις μέχρι το 75ο λεπτό, κυρίως με τον Κιμπεμπέ. Κυριαρχήσαμε και ήμασταν πάντα πολύ, πολύ συγκεντρωμένοι. Αλλά μας έλειψε ένα γκολ.

Ο Μπαπέ πονούσε μετά τον αγώνα με την Λοριάν, γι αυτό έπαιξε τόσο λίγο. Δεν κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Ο Μαρκίνιος ήταν εντυπωσιακός. Είναι παίκτης επιπέδου «Χρυσής Μπάλας». Μπορεί να αλλάξει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είμαστε η ομάδα που παίζει πάντα στις 9 μ.μ. Χάνουμε τον ρυθμό μας, με τον ύπνο, με τα γεύματα. Όταν επιστρέφουμε στο Παρίσι, είναι 3-4 το πρωί.

Είμαστε η μόνη ομάδα που το κάνει αυτό στην Ευρώπη. Και μας κοστίζει. Πρέπει να βρούμε μία αρχική 11αδα, ένα βασικό σχήμα. Οι Γκεγέ και Βεράτι που έπαιξαν σήμερα μαζί, πήγαν καλά. Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για μεταγραφές. Η κατάσταση στον κόσμο του ποδοσφαίρου, συνολικά, είναι ιδιαίτερη. Τώρα δεν είναι η ώρα να ζητήσουμε πράγματα. Πρέπει να σκεφτούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ