Βαλμπουενά για Μαρσέιγ : «Άγγιξαν πάτο, αλλά υπάρχει και πιο κάτω»

Βαλμπουενά για Μαρσέιγ : «Άγγιξαν πάτο, αλλά υπάρχει και πιο κάτω»

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της Μασσαλίας.

Η Μαρσέιγ ηττήθηκε και από τη Λανς, με τον σύλλογο της Μασσαλίας να έχει κατρακυλήσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -10 από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά κλήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στην πρώην ομάδα του, μιλώντας στο RMC.

Ο 36χρονος παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε πως ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν έχει βελτιώσει καθόλου τη Μαρσέιγ, ενώ επεσήμανε πως κόντρα στη Νιμ, η ομάδα άγγιξε πάτο, αλλά υπάρχει και πιο… κάτω.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μαέστρος των «ερυθρολεύκων»:

Για την εικόνα της γαλλικής ομάδας: «Τρεις μήνες αργότερα, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Οι πρώτοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα στη Μαρσέιγ, σε όλα τα επίπεδα. Όταν φοράς τη φανέλα της Μαρσέιγ οφείλεις να έχεις προσωπικότητα, χαρακτήρα και αυτοεκτίμηση. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Όταν δέχεσαι ένα γκολ, σε νορμάλ συνθήκες αντιδράς.

Εδώ δεν είδαμε αντίδραση. Ξέρω καλά τον Στiβ Μανταντά. Το βλέπω στο πρόσωπό του. Είναι αρχηγός χωρίς κουράγιο, απογοητευμένος εντελώς από αυτήν την κατάσταση. Το βλέπω στην έκφραση του προσώπου του. Ο Βίλας Μπόας βρίσκεται στη Μαρσέιγ 1,5 χρόνο.

Δεν έχει βελτιώσει καθόλου την ομάδα. Με τη Λανς όλοι έρχονταν δεύτερη στη μπάλα, όλοι ήταν χαμένοι στο γήπεδο. Με τη Νιμ έδωσαν την αίσθηση ότι άγγιξαν πάτο, αλλά υπάρχει και πιο κάτω. Ήταν καταστροφικό από όπου και να το πιάσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να τα βάλουμε στο τραπέζι και να στείλουμε τελεσίγραφα. Ο πρόεδρος έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης, το ίδιο και ο ιδιοκτήτης, δεν τον έχουμε δει καθόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ