Ο νέος Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Ο νέος Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει βρει τον νέο Κιλιάν Εμπαπέ, με τον 17χρονο Ντάνιελ Λαμπιλά να κάνει... παπάδες και να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον όλης της Ευρώπης.

H Παρί Σεν Ζερμέν εκτός από εκατοντάδες εκατομμύρια για μεταγραφές και σπουδαίες συμφωνίες, έχει… ρίξει και πολλά λεφτά στα τμήματα υποδομής της τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να γίνεται εξαιρετική δουλειά και να υπάρχει ένα μεγαλόπνοο πλάνο από τους ιθύνοντες του συλλόγου. Η γαλλική ομάδα μάλιστα διαθέτει μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα παγκοσμίως στην Ακαδημία της, ενώ ο Λεονάρντο και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχουν ξεχωρίσει ήδη έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της Κ19, ο οποίος κάνει παπάδες και παρομοιάζεται από τα 17 του χρόνια ήδη με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Λαμπιλά, ο οποίος δεν είναι γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γαλλίας, αλλά και τις ηλικίας του, και σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον, με όλη την Ευρώπη να παρακολουθεί την εξέλιξή του. Ο 17χρονος Γάλλος επιθετικός, με ρίζες από το Κονγκό, βρίσκεται εδώ και 4,5 χρόνια στα τμήματα υποδομής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, έχοντας περάσει από όλες τις «μικρές» ομάδες του συλλόγου. Την περσινή σεζόν πέτυχε 17 γκολ με την U17 των Παριζιάνων, ενώ φέτος πρόλαβε να σημειώσει 7 τέρματα με την Κ19 προτού τραυματιστεί.

Πολλές ομάδες παρακολουθούν την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να κινηθούν για να τον κάνουν δικό τους. Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ, Μίλαν, Νάπολι και Λειψία είναι οι πρώτες που έχουν ακουστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν όμως να θέλει να τον εμπιστευτεί στο άμεσο μέλλον αι να τον εντάξει στην πρώτη ομάδα. Εξάλλου ο Λαμπιλά ήδη προπονείται κάποιες φορές με τη γαλλική ομάδα, ενώ από του χρόνου αναμένεται να μπει για τα καλά στο σύνολο του Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ